Let's Clean Up Europe 2021

Dijous, 6 de maig de 2021 a les 00:00

La regidoria de Medi Ambient agraeix la disposició de veïns i veïnes per participar a l'activitat programada del Let's Clean Up Europe d'enguany, programada per aquest divendres 7 de maig.

Com bé sabem, el context de la pandèmia ho dificulta tot una mica més i per això cal programar la planificació:

- Punt de trobada entre les 16:30 i 16:45 a la zona de la porta d'entrada i sortida principal de l'Escola Vallgorguina.

- Hi haurà 2 taules. En una taula hi haurà el berenar per a grans i petits que consistirà en un suc o aigua, entrepà i peça de fruita. Cadascuna de les coses estarà separada. S'haurà d'agafar una bossa de cartró que hi haurà i agafar el que es vulgui, però sense tocar la resta (berenar individual). Berenarem amb distància de seguretat (ja que que aquest serà l'únic moment en què ens retirarem la mascareta).

- sobre les 17:00-17:15 començarem la neteja. En l'altra taula hi tindrem guants de nitril de diverses talles, guants de portecció (aquests s'hauran de fer servir en cas de recollir algun objecte que pugui ser perillós (tallant o punxant) i s'hauran de retornar al finalitzar l'activitat), bosses normals de plàstic per a la recollida i gel hidroalchòlic.

- donarem uns 30-45 minuts per fer la recollida i ens dividirem en 2 grups (GRUP 1 i GRUP 2). El grup 1 anirà cap a la zona de la riera de la Nòria i voltant (oest) i el grup 2 anirà cap a la porta de la Biblioteca i farà aquella zona (est). El mateix divendres informarem a quin grup va cadascú.

- sobre les 17:45-18:00 ens retrobarem en el punt on hi havia les taules i separarem els residus recollits en saques grans (envasos, paper, banals...) i farem una breu "posada en comú" i una foto de grup amb mascareta.

Us adjunto un fulletó amb nomres bàsiques i consell de seguretat que cal tenir en compte durant l'activitat.

Darrera actualització: 06.05.2021 | 13:54

Imatges

Let's Clean Up Europe