Actuació de l'Orquesta Baix Montseny a Vallgorguina

Dimecres, 2 de gener de 2019 a les 13:05

L'Orquestra Baix Montseny per segon any consecutiu va actuar a Vallgorguina, aquest any amb la «Simfonia dels videojocs».

La música per a videojocs es pot considerar un gènere musical per dret propi.

L'Orquestra Baix Montseny, dirigida per Josep Maria Aparicio, va actuar a l’espai la fàbrica, el projecte es va inaugurar el passat mes d'abril a l'Ateneu de Sant Celoni amb una gran afluència de públic, a Vallgorguina també vàrem tenir ple.

Des de fa ja algunes dècades aquesta música ha sortit de les videoconsoles i s'ha passejat pels escenaris de tot el món en forma de concerts simfònics. En aquesta ocasió l'Orquestra Baix Montseny ens va  acostar a la cultura digital amb aquestes veritables bandes sonores dels videojocs.

L'Orquestra Baix Montseny, neix el 2016 i sorgeix en el moment en què el seu director, Josep Maria Aparicio, veu la necessitat de crear una formació on hi tinguin cabuda totes aquelles persones que estimen la música i tenen ganes de tocar, però sobretot a aquells que ja han deixat les escoles de música i que tenen l'oportunitat de seguir desenvolupant la seva vocació amb aquesta formació.

Darrera actualització: 02.01.2019 | 13:18