Adhesió al programa cultural d’estiu al Baix Montseny i al projecte de l’Orquestra Baix Montseny

Dilluns, 18 de febrer de 2019 a les 14:10

Vallgorguina, Sant Esteve de Palautordera, Santa Maria de Palautordera i Sant Celoni, es tornen a adherir, al programa cultural d’estiu al Baix Montseny i al projecte de l’Orquestra Baix Montseny.

L'estiu del 2018 es va editar i distribuir un programa amb tota la programació cultural d'estiu que es feia a tots els pobles de la comarca del Baix Montseny, donant així un salt qualitatiu al treball que s'anava fent des de l'any 2016. La ciutadania, els ajuntaments promotors i els ajuntaments col•laboradors han valorat molt positivament la iniciativa i enguany es vol fer un altre pas endavant.

Per a l'estiu de 2019, es vol mantenir el programa amb el recull de les activitats i a més promoure i coordinar un programa conjunt que es pugui realitzar a diferents pobles de manera rotativa.

Pel que fa a l'Orquestra Baix Montseny és un projecte de l'àmbit comarcal del Baix Montseny que pretén la dinamització musical i artística a partir de la creació i l'execució de propostes innovadores i creatives. Els projectes es dissenyen a demanda/ proposta dels interessos dels ajuntaments o entitats de la comarca i s'executen als diferents municipis.  Inicialment, l'OBM està sota el paraigua del Centre Municipal d'Expressió de l'Ajuntament de Sant Celoni però la voluntat dels ajuntaments i de les més de 50 persones que participen als projectes és constituir-se com a ens propi i vincular-se als ajuntaments del Baix Montseny a través d'un conveni.

Darrera actualització: 18.02.2019 | 14:12