ALGUNES DE LES OFERTES DE FEINA QUE TROBAREU AL CLUB DE FEINA DE L'AJUNTAMENT DE PALAU

Dimecres, 9 de gener de 2019 a les 09:00

1.- CAMBRER/A D’ÀREES, a Granollers.

Es necessita un/a cambrer/a de pisos per la neteja d’àrees en hotels a Granollers. Tasques a desenvolupar: muntatge del carro i reposició de productes, neteja de les habitacions (canvi de llençols, neteja dels banys...), mantenir les habitacions i les àrees de serveis en òptimes condicions. Es requereix experiència en neteja d’habitacions d’hotel amb un mínim de 3 mesos. Es demana: persona activa, bona presència, amb cura de la higiene personal, educada, agradable i amb motivació pel lloc de feina. S’ofereix contracte estable per obra i servei, jornada de 35 h/setmana de dilluns a diumenges (amb 2 dies de descans rotatius), horari de 6 h a 10 i 16 a 19 h.

2.-ELECTROMECÀNIC/A, a Llinars del Vallès.

Es necessita un/a electromecànic/a per a indústria siderometal·lúrgica ubicada a Llinars del Vallès, Tasques específiques: manteniment correctiu i preventiu de les instal·lacions i màquines de la empresa. Es requereix: formació de Grau Superior en Electromecànica o similar, més d’un any d’experiència, bon coneixement en maquinaria i funcionament de línies de producció i manteniment preventiu i correctiu a nivell mecànic, elèctric i hidràulic. S’ofereix contracte temporal de 12 mesos en jornada complerta, disponibilitat total per fer torns rotatius (matí – tarda – nit i 4t torn).

Si voleu més informació podeu adreçar-vos a l’Ajuntament, al club de feina. Som a la primera planta, de 9.00 h a 14.00 h.

El telèfon és 93 847 96 26

Darrera actualització: 09.01.2019 | 09:12