Cantània 2021

Divendres, 25 de juny de 2021 a les 00:00

Cantània  és un projecte impulsat des de l’Auditori de Barcelona (des de fa 33 anys) i organitzat per l’Associació cultural i el Teatre Auditori de Granollers que promou la cultura musical i les arts escèniques.

L’espectacle d’enguany ha portat per títol Virtual, compost per Óscar Peñarroya i amb text de César Aparicio, on es narra la història d’en Marcel, un noi que s’instal.la una aplicació d’intel·ligència artificial i descobreix un univers que el fascina. La Sara, la seva assistenta virtual, té la capacitat d’aprendre i està programada per ajudar-lo, fet que suposarà una relació molt especial. Una història que posa al damunt la taula un debat d’actualitat: l’ús (o abús) que fem de les pantalles vers les relacions interpersonals.

Els alumnes de sisè de primària de l’Escola Vallgorguina van actuar-hi el diumenge 13 de juny, juntament amb altres escoles del Vallès Oriental (menció especial per ser l´única representant dels pobles del Baix Montseny).

Per iniciativa de l’equip directiu liderat per la Núria Coll, L’Escola Vallgorguina ja fa 12 edicions que hi participa. Anys més tard, l’Ajuntament s’hi va unir donant suport econòmic i amb representació institucional el dia de l’actuació. Una demostració més de l’aposta i inversió en projectes culturals i educatius que es fa des de l’escola pública del municipi i el consistori. 

Darrera actualització: 25.06.2021 | 10:24