Comunicat de l'AMPA Escola Vallgorguina

Dimarts, 11 de maig de 2021 a les 00:00

Compartim el comunicat que ha fet públic l'AMPA Escola Vallgorguina després de patir un atac vandàlic a les seves dependències de l'escola dissabte a la nit.

L'Ajuntament de Vallgorguina lamentem i denunciem aquests fets. Tot el suport a l'AMPA Escola Vallgorguina. Seguim treballant perquè aquests i altres actes vandàlics del tot inacceptables no quedin impunes.

COMUNICAT AMPA ESCOLA VALLGORGUINA
Bona tarda famílies,
Des de l’AMPA de l’Escola Vallgorguina volem condemnar i denunciar els fets d’aquest passat dissabte a la nit.
Molts de vosaltres ja us n'haureu assabentat però farem un petit resum dels fets i de les actuacions que s’estan portant a terme.
Després de la festa del dissabte nit d’un grup de joves davant l’escola, un veí diumenge al matí ens informa que ell ha patit desperfectes a la seva finca particular i que la porta del quartet de l’Ampa estava oberta. Ens vam dirigir cap allà on hi havien uns quants veïns i l’alcalde i quina va ser la nostra sorpresa quan ens vam trobar el marc de la porta arrencat i tot, però tot, tirat pel terra. Tenim unes quantes coses trencades que ja hem donat per perdudes (el marc i el vidre de la porta, una prestatgeria, material fungible, etc).
Aquest matí els membres de l’Ampa juntament amb la Judith (conserge de l’escola ) i l’Ares Clotet, a les que des d’aquest escrit volem AGRAÏR i molt la seva col·laboració, hem buidat el quartet i tot el material que teníem l’hem deixat dintre de l’escola que ens ha cedit un espai (volem també donar les GRÀCIES a l’escola per cedir-nos aquest espai ) i volem també donar el nostre agraïment a l’ajuntament perquè des del primer minut ens ha donat suport davant aquest fet.
L’assegurança de l’escola nos ens cobreix aquests desperfectes i estem a l’espera de saber si ens ho cobrirà l’Ajuntament o si finalment haurem de pagar-ho entre tots els socis i sòcies de l’Ampa. 
Us informarem quan sapiguem definitivament com queda aquesta qüestió.
Aquest matí hem parlat personalment amb l’alcalde i ens han informat que s’estan prenent mesures directes i mitjançant els mossos perquè fets com aquest no tornin a succeir.

Gràcies a tots i totes, fem entre tots de la nostra petita una GRAN ESCOLA!!!!!

Darrera actualització: 11.05.2021 | 10:03

Imatges

Destrosses AMPA Escola Vallgorguina