Consell d'Alcaldes i Alcaldesses amb el Conseller d'interior Miquel Buch

Dimarts, 2 d'abril de 2019 a les 13:30

L'alcalde de Vallgorguina Joan Mora, va assistir al Consell d'Alcaldes i Alcaldesses del Vallès Oriental amb l'assistència del Conseller d'Interior Miquel Buch per parlar de la Seguretat.

Els alcaldes i alcaldesses de la comarca -i el president del Consell Comarcal, David Ricart- han reclamat al Govern més mesures per reduir els robatoris a l'interior de domicilis. Tal com recull VOTV, els batlles li han dit al conseller d'Interior, Miquel Buch, durant la reunió que han tingut aquest divendres a Vilanova del Vallès. Des de la conselleria s'admet que aquests delictes "preocupen" tot i que els furts i les estafes segueixen per sobre. "La mitjana de fets delictius a la comarca se situa gairebé 25 punts per sota de la mitjana de fets delictius per cada mil habitants. El Vallès Oriental està molt per sota de la mitjana dels fets delictius que hi ha a Catalunya", ha declarat el conseller, que ho ha justificat per la bona col·laboració entre els Mossos d'Esquadra i les policies locals.

El conseller també ha recordat que uns dels objectius del Departament és dur a terme una nova Llei de la Policia i per això, ha emplaçat els batlles que facin propostes perquè la nova norma reculli les necessitats dels seus municipis.

Darrera actualització: 02.04.2019 | 13:19