Enquesta de satisfacció amb el servei de recollida de la fracció vegetal porta a porta

Dijous, 8 d'abril de 2021 a les 16:00

El Servei de Recollida de la Fracció Vegetal Porta a Porta a Vallgorguina està programat que sigui vigent des del mes d'octubre fins el mes de maig, època en la que es genera més residu d'aquest tipus. En qualsevol cas, des de la regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament s'està plantejant la possibilitat d'allargar-lo la resta de l'any ja que, segons el regidor Pep Pujol "hi ha hagut una molt bona acceptació del servei per part de la ciutadania".

Per aquest motiu, en els propers dies es distribuirà a tots els domicilis, a càrrec de l'Agent Cívic, una enquesta de satisfacció en relació al servei de recollida de la fracció vegetal porta a porta.

En aquesta enquesta es fan diverses preguntes com valorar el servei, nombre de vegades que s'ha utilitzat, què es pot millorar, si s'hauria d'ampliar el servei i quin tipus de residu es genera.

Tot i que l'enquesta es rebrà a casa, també es pot descarregar el document adjunt en aquesta mateixa informació i retornar-lo contestat al correu electrònic: vggn.ajuntament@vallgorguina.cat

 

 

 

Darrera actualització: 08.04.2021 | 16:12