Es lliuren els treballs de la digitalització de les Actes del Ple

Dimarts, 18 de setembre de 2018 a les 14:00

Són més de 6.500 pàgines amb les actes de 1863 a 2007.

Aquesta acció s’emmarca dins del programa de digitalització que porta a terme la Xarxa d’Arxius Municipals de l’Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona, i que té com a objectius la conservació, l’accessibilitat i la difusió de les actes del ple municipals. Aquesta documentació es considera com a essencial pels ajuntaments ja que garanteix la seva gestió interna i és un font molt valuosa per a la consulta i la recerca històrica dels usuaris externs.

L’Oficina de Patrimoni Cultural sufraga la totalitat del cost de la digitalització de les actes del municipis que formen part del Programa de Manteniment, com és el cas del nostre municipi.

Properament aquestes actes seran incorporades al portal Arxius Municipals Digitals https://www.diba.cat/amd/, desenvolupat des de l’Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona i que permet la consulta de manera conjunta de les actes de diferents municipis. En compliment de la legislació vigent es restringeix l’accés públic online de les Actes del Ple Municipal fins a 50 anys de la seva producció.

Darrera actualització: 18.09.2018 | 14:56