La Comunitat de Municipis del Baix Montseny continua programant nous webinars empresarials dins el cicle Reactivem el Baix Montseny.

Dimecres, 10 de juny de 2020 a les 00:00

Avui 10 de juny de les 17 a les 18h, podrem compartir amb en Toni Nadal, entrenador del tenista Rafa Nadal, una xerrada sobre el Tsunami Covid-19: Com entrenar l’autoexigència i l’esperit de superació en temps difícils. Podeu inscriure-us aquí: inscripcions webinar BM

En el webinar parlarem sobre els valors clau per a qualsevol Organització o professional que vulgui conèixer la seva millor versió. En Toni ens explicarà com focalitzava els entrenaments amb en Rafa Nadal perquè interioritzés a la màxima potencia aquests valors, sobretot per quan vénen moments complicats. Aquest valuós aprenentatge és aplicable a la nostra pròpia Organització, als nostres equips i a nosaltres mateixos. Només és possible aconseguir els teus somnis amb disciplina i treball.

Seguirem informant de les properes sessions que periòdicament anirem programant dins el cicle de conferències al Baix Montseny. Estigueu ben atents/es!

Darrera actualització: 10.06.2020 | 14:12