La Diputació de Barcelona anuncia que destinarà un milió d’euros als ajuntaments de menys de 20.000 habitants per facilitar el teletreball

Dijous, 18 de març de 2021 a les 17:35

El diputat d’Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial, Josep Arimany, ha anunciat que la Diputació de Barcelona destinarà un milió d'euros als ajuntaments de menys de 20.000 habitants per facilitar el teletreball. Es tracta d'un programaper fer front a les necessitats imprevistes a tots nivells que la Covid-19 ha posat al descobert: sanitari, econòmic, social i també tecnològic.

En aquest sentit, el diputat manifesta que el suport de la corporació va «des del programa de comptabilitat fins al padró municipal, passant per eines de comunicació digital, compra d’ordinadors portàtils o serveis com la teleassistència per protegir persones grans que viuen soles, posem les millors solucions a l’abast de tothom».

Vallgorguina s'emmarca dintre d'aquest programa però encara no s'ha fet pública quina és la quantitat econòmica que rebrà. El repartiment es farà en funció de la població assegurant, però, un import mínim als municipis més petits.

De moment només s'ha anunciat que els pobles més petits de 1.000 habitatnts tenen assegurats 1.800 euros.

 

 

Darrera actualització: 18.03.2021 | 18:07