La Festa Major de Vallgorguina segueix apostant fort per la Festa de la Tapa i la Cervesa

Dijous, 13 de setembre de 2018 a les 13:00

La Festa Major de Vallgorguina acull un any més la Festa de la Tapa i la Cervesa, una proposta que arriba ja a la 5a edició i que compta amb la participació de diferents establiments hostalers del municipi, a més de diverses marques de cervesa artesana. Serà el divendres 21 de setembre al poliesportiu.

La Festa de la Tapa i la Cervesa arriba a la seva 5a edició a Vallgorguina, el divendres 21 de setembre. Un any més, a partir de les 8 del vespre i aproximadament fins a les 12 de la nit alguns establiments del municipi oferiran tapes variades que es podran acompanyar amb cervesa artesana o amb ratafia, bescanviant-les per tiquets que es podran adquirir durant la festa a un preu de 2 euros cadascun. L’activitat tindrà lloc al pavelló poliesportiu i estarà amenitzada amb música en directe. A partir de les 21.00h hi haurà el concert de David Busquets i la seva banda, i tot seguit, a les 23.00h començarà el concert de la República Rumbera al mateix escenari situat al pavelló.
La Festa de la Tapa i la Cervesa és un dels plats forts de la Festa Major de Vallgorguina, que inclou altres propostes per a tots els gustos i edats entre les quals hi ha el tradicional Concurs de Senglars i Guillots, el correfoc i diferents concursos i actuacions musicals.
La Festa Major de Vallgorguina s’allargarà des del dia 15 fins al 24 de setembre, i també el dia 30. A més de les activitats citades n'hi haurà moltes altres que ja es poden consultar a la pàgina web de l'ajuntament de Vallgorguina.

Darrera actualització: 13.09.2018 | 13:54