La Fundació Esclerosi Múltiple busca voluntaris a Vallgorguina per la campanya «Una poma per la vida»

Dimarts, 7 de setembre de 2021 a les 17:00

La Fundació Esclerosi Múltiple.és una entitat privada sense ànim de lucre que treballa per aturar l’impacte de l'esclerosi múltiple en la vida de les persones que tenen aquesta malaltia neurodegenerativa i el seu entorn.
 
Aquesta entitat el 16 d’octubre farà la campanya solidària “Una Poma per la Vida” a Vallgorguina i està buscant persones voluntàries que hi vulguin participar. Així doncs, s'anima els veïns i veïnes a sumar-s’hi. 

Una Poma per la Vida és una campanya a la qual hi participen els establiments Bonpreu i Esclat d’arreu del territori català. La campanya consisteix a oferir una poma solidària a les persones que estan comprant al supermercat (en aquest cas a Sant Celoni), amb l'objectiu de sensibilitzar la població respecte a l’esclerosi múltiple i captar fons per finançar la recerca i els serveis de neurorehabilitació que ofereixen.
 
L’any passat, a causa de la situació de pandèmia, van haver de fer la campanya únicament en línia i no la vam poder fer de manera presencial com havíem fet des de fa més d’una dècada. Per aquesta raó, enguany volen tornar amb més força.

El contacte per participar-hi és: jlazaro@fem.es i es pot trobar més informació sobre l'esclerosi múltiple a www.fem.es

Darrera actualització: 07.09.2021 | 17:13