La Volta passa un any més per Vallgorguina

Divendres, 19 de març de 2021 a les 00:00

La varietat i l’exigència defineixen el recorregut de l’edició 100 de la Volta Ciclista a Catalunya, que ja ultima els preparatius per arrencar el 22 de març des de Calella. Més de 1.000 km distribuïts en set etapes, tota mena de perfils i la presència de l’elit del ciclisme mundial propicien una setmana de grans emocions per les carreteres catalanes. La prova finalitzarà el 28 de març a Barcelona.

Per novena edició consecutiva, la Volta arrenca a Calella, seu d’una primera etapa de mitja muntanya que pot convidar a les escapades. La cursa posarà rumb cap a Tossa de Mar i Vidreres, on es disputaran esprints intermedis, per després afrontar la pujada al port de les Guilleries. La principal dificultat muntanyosa de la jornada serà el Port de Santa Fe del Mont-seny (1a categoria), i abans de tornar a cap a Calella encara caldrà superar el Collsacreu, ja a només 17 km per a meta.

Serà el dia 22 de març que la Volta centenària trepitjarà territori del Baix Montseny. Després de superar Santa Fe del Montseny els ciclistes es dirigiran per la BV-5114 en direcció la Costa del Montseny on prendran la BV-5119 fins a Mosqueroles. Des d'aquí enllaçaran amb la BV-5114 i es dirigiran a Sant Celoni (carretera de Campins, carrer Campins, avinguda Hospital, carrer Major, carrer Dr. Trueta i rotonda per enllaçar amb la C-35 direccióa Barcelona. A la rotonda de l'AP7 seguiran el trajecte per la C-61 fins a Vallgorguina i pujar a Collsacreu per entrar ja al Maresme i arribar a Calella.

Recordem que el dia 22 de març la carrtera C-61 estarà talla en motiu del pas de La Volta des de les 15h fins les 17.30h i el trànsit rodat estarà prohibit tant en direcció Sant Celoni com en direcció Arenys de Mar

Darrera actualització: 19.03.2021 | 12:39

Imatges

La Volta 2021