L'Ajuntament de Sant Celoni convoca 6 noves places d'ocupació temporal per a persones a l'atur.

Dimecres, 6 de febrer de 2019 a les 00:00

L'Ajuntament de Sant Celoni ha obert una convocatòria corresponent als Plans Locals d'Ocupació 2019 per cobrir 6 places amb contractes de 5-6 mesos.

Aquestes places són: 3 peons de neteja viària, 1 peó de jardineria, 1 oficial de jardineria i 1 tècnic/a auxiliar.

Per poder optar a una d'aquestes places de treball temporal, cal tenir més de 16 anys i no excedir la data de jubilació, estar en situació d'atur i tenir els estudis demanats per a cada plaça. Els contractes seran per 37 hores i mitja setmanals en diferents horaris segons la plaça a cobrir.

Pel que fa a la valoració curricular, es tindrà en compte tant el perfil professional, obtenint punts extra depenent de les característiques com l'edat (si teniu menys de 30 anys o més de 45 anys, obtindreu punts extres), la durada de la situació d'atur ininterrompuda (a partir dels 6 mesos també se sumaran més punts), o la situació familiar.

Aquesta convocatòria es troba dins el programa de Plans Locals d'Ocupació 2019 de l'Ajuntament de Sant Celoni que tenen com objectiu millorar les condicions laborals i personals de les persones que es contractin. El termini per entregar les sol·licituds és del 6 al 15 de febrer.

Més informacio i inscripcions a aquest enllaç.

http://www.santceloni.cat/22178

Darrera actualització: 06.02.2019 | 08:35