L’Ajuntament treballa per una cessió anticipada d’uns terrenys de la urbanització Canadà Parc propietat d’Altamira Real Estate

Dijous, 25 de febrer de 2021 a les 00:00

Els seveis tècnics municipals estan treballant per poder demanar a Altamira Real Estate (Banco de Santander) la cessió anticipada dels terrenys ubicats a l’entrada de la urbanització Canadà Parc, a tocar de la caseta de l’Associació de Veïns.
Els terrenys, que en conjunt tenen una superfície de 8.633 m2, formen part d’un Pla Urbanístic que s’han requalificat i permetent edificabilitat de planta baixa +1 i espais comercials.
Amb la cessió anticipada, l’Ajuntament de Vallgorguina pretén netejar i endreçar la zona, a més de comptar amb la participació dels veïns de la urbanització perquè expressin quines són les seves necessitats.
El consistori ja va establir un conveni de cessió d’ús temporal d’una part d’aquests terrenys per poder instal·lar una carpa en les darreres eleccions al Parlament de Catalunya el diumenge 14-F. D’aquesta manera els veïns i veïnes de la urbanització van poder votar amb totes les mesures de seguretat requerides.

Darrera actualització: 25.02.2021 | 10:14