L’Alcalde de Vallgorguina es reuneix amb el servei de Carreteres de la Generalitat de Catalunya

Dilluns, 14 de gener de 2019 a les 00:00

L’Alcalde de Vallgorguina es va reunir amb el servei de Carreteres de la Generalitat de Catalunya per tal de conèixer les actuacions que es realitzen en temporada d’hivern a la carretera C-61.

Tal com es pot apreciar en el tram de carretera fins arribar a Sant Celoni, s’han hagut de fer diverses actuacions de retirada de terres i arbres ocasionades per les pluges caigudes a la tardor, així com també s’ha fet la comprovació de l’estabilitat d’una pedra molt grossa que surt del marge. Si les condicions meteorològiques ho requereixen, això vol dir que quan la temperatura baixa de +3 graus i la humitat supera el 80%, el serveis de carreteres enviaran un dels dos camions de que disposa per escampar sal a la carretera des d’Arenys de Munt a Sant Celoni.

També es va parlar que tot i que la carretera C-61 es troba en bon estat de conservació, cal extremar la vigilància a l’hora de transitar-hi, ja que en punts concrets on no hi toca el sol en tot els dia, fa que es mantingui humida amb el consegüent perill de relliscades.   

Darrera actualització: 14.01.2019 | 08:38