Marçal Cruz subcampió d'Espanya de Llançaments Master45

Dilluns, 24 de maig de 2021 a les 00:00

L'atleta de Vallgorguina, Marçal Cruz, ha aconseguit aquest darrer cap de setmana classificar-se en segona posició de l'especialitat de llançaments en el Campionat d'Espanya de Pentatló Master45, celebrat a Sabadell. El vallgorguinenc del Club atletisme Sant Celoni ha sumat un total de 2917 punts per darrera d'alfonso Roman (3029) i per davant de Dídac Expósito (2642), els altres dos atletes que han configurat el podi.

Marçal Cruz va ser primer en la prova de llançament de martell (39.83 metres), tercer en pes (10.95 metres), tercer en disc (28.26 metres), segon en javelina (27.51 metres) i primer en martell pesat (12.28 metres).

L'atleta de Vallgorguina el passat 9 de maig ja va ser també subcampió de Catalunya d'aquesta especialitat.

Darrera actualització: 24.05.2021 | 11:42