Nous comportaments incívics en el llençament de residus

Dijous, 26 d'agost de 2021 a les 11:25

Aquestes imatges captades en una zona de contenidors de la urbanització Can Puigdemir demostren clarament que hi ha veïns o veïnes del municipi que no han entès, encara, que vol dir comportar-se amb civisme i no perjudicar la resta de conciutadans:

En aquest sentit, recordem que l'Ajuntament de Vallgorguina té establerts dos dies al mes destinats a la recollida de voluminosos. és el que es coneix com a Raconet. El darrer dia del mes d'agost va ser el dimarts 17 i per al mes de setembre de 2021 els dies de recollida de voluminosos seran els dimarts 7 i 21.

Per altra banda recordem a tothom que l'utilització de la deixalleria no solamernt té un valor afegit mediambiental, també econòmic per a tothom qui la fa servir ja que, en funció del nombre de vegades que s'hi porten residus que ens volem desempallegar, es descompte del rebut de les escombraries. L'horari d'estiu - fins el 31 d'agost-  és el següent: dimarts de 16h a 19h i de dimecres a diumenge: De 8h a 14h.

Per poder-nos desempellagar de trastos que ja no volem a Vallgorguina també tenim establert un servei de deixallareia mòbil cada mes els barris i al nucli

De la mateixa manera que una vegada al mes es passa a recollir la fracció vegetal porta a porta sempre i quan s'hagi avisat amb antel·lació. El darrer dia va ser el 23 d'agost i el proper serà el 27 de setembre.

Malgrat els esforços del govern municipal -hem de dir que la gran majoria de veïns tenen comportaments cívics- encara tenim actituds incíviques al municipi que perjudiquen la but5xaca de tots els contribuents.

D'altra banda, el regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de Vallgorguina, Pep Pujol, ha anunciat que malgrat totes aquestes mesures, des de fa temps s'està treballant per enllestir al més aviat possible la recollida porta a ports, a més d'altres mesures en benefici del municipi.

Darrera actualització: 26.08.2021 | 12:48