NOUS PLANS D'OCUPACIÓ DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA I DEL CONSELL COMARCAL.

Dijous, 20 de desembre de 2018 a les 12:20

L'Ajuntament de Vallgorguina ha rebut l’aprovació per part de la Junta de Govern de la Diputació de Barcelona, del Programa complementari de foment de l'ocupació local amb l’objecte d'incidir en la millora de l'ocupabilitat present i futura de les persones aturades amb una atenció diferenciada per als col•lectius més vulnerables, tot considerant un reforçament dels serveis socials municipals.

L’altre convocatòria, l'Ajuntament de Vallgorguina no ha pogut presentar-se de forma independent i per aquest motiu, per tal de poder-nos beneficiar del projecte, el Consell Comarcal ha contractat a 2 persones que treballen íntegrament al municipi realitzant tasques de Agents Cívics, durant 6 mesos a jornada completa. Aquesta contractació ha sigut possible gràcies a la subvenció atorgada pel Servei a l'Ocupació de Catalunya de la Generalitat i finançada pel Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social i cofinançada pel Fons Social Europeu.

A partir del mes de gener podrem gaudir de quatre persones més treballant el municipi, amb un mínin cost a les arques municipals.

Darrera actualització: 20.12.2018 | 12:31