Novetats a l’Espai Jove

Dissabte, 12 de gener de 2019 a les 10:00

Durant el mes de gener i febrer, a l’Espai Jove s’hi faran un seguit de millores per tal d’adaptar-lo a allò que pretén ser, un espai que aglutini joves on hi puguin passar una bona estona i que se’l puguin fer seu.

Totes aquelles persones que hi han estat han comprovat que són necessàries millores sobretot pel que fa a les parets i estanteries (principalment treure-les), i per començar, aquests són alguns dels canvis que es faran.

D’altra banda, aquest febrer s’iniciarà una programació d’activitats setmanal, consistent en que cada dissabte de 17 a 19h. un monitor o monitora de l’Esquirol (els coneixereu perquè són les persones que varen fer el casal d’estiu) vindrà a fer activitats que s’anunciaran amb anterioritat, a més d’aquelles que els proposin els joves.

Aquestes activitats estaran destinades a joves a partir de 12 anys i no cal prèvia inscripció. Per descomptat, són gratuïtes.

Així doncs, ja podeu animar als vostres fills i filles a venir que s’ho passaran molt bé! Per acabar, comentar-vos també que si seguiu el compte d’Instagram de @vallgorjoves us anirem informant de totes les activitats (també hi seran al Facebook de l’Ajuntament).

Darrera actualització: 11.01.2019 | 21:42