Ofertes del Club de Feina de Santa Maria de Palautordera

Dimarts, 6 de novembre de 2018 a les 13:42

Consulteu les noves ofertes aquí.

MANIPULADOR/A,  a Llinars

Operari de fàbrica, per a treball en cadena. Cal habilitat manual perquè són peces petites. Contracte temporal d’uns tres mesos.

AUXILIAR DE GERIATRIA ,  a Vilalba Saserra

Per a residència de persones grans. Cal una persona empàtica, organitzada. El contracte és temporal, prorrogable.

TÈCNIC/A DE LABORATORI, a  Llinars

Per al departament de qualitat d’una empresa d’arts gràfiques. Es demana coneixement de normatives aplicables a nivell de seguretat i de sistemes de gestió. Farà control d’assajos i calibracions, entre d’altres feines. S’ofereix horari rotatiu de matins i tardes.

AUXILIAR O TÈCNIC/A DE FARMÀCIA, a Sant Celoni

Per fer tasques de recepció de comandes, control d’estocs, atenció al client en dermofarmàcia, cosmética, productes infantil. Cal tenir formació professional de grau mitjà.

DINAMITZADOR/A D'UN CONSELL D'INFANTS, AMB DEDICACIÓ DE 8 HORES MENSUALS ,  a Palau

Per a la posada en marxa d'un consell d'infants: preparar i dinamitzar sessions, coordinació amb escoles, equip i ajuntament, recollir actes mensuals. La durada prevista és de novembre de 2018 a juny de 2019. La dedicació és dimecres, de 5 a 7 de la tarda. La resta d’hores, dependrà de les activitats. Cal formació en Educació social, Magisteri, Pedagogia o Integració social.

Si voleu més informació podeu adreçar-vos a l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera, al club de feina, a la primera planta, de 9.00 h  a 14.00 h, el nostre telèfon és 93 847 96 26.

Darrera actualització: 06.11.2018 | 13:42