Per segon any consecutiu, Vallgorguina i el seu Museu a la Fira Mercat del Ram Tordera 2019.

Dilluns, 8 d'abril de 2019 a les 00:00

Enguany es celebrarà els dies 12, 13 i 14 d’abril. El recinte firal del Parc Prudenci Bertrana s’obrirà a les 17:00h de la tarda del divendres i el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya Damià Calvet serà l'encarregat d'inaugurar la 42a edició. Per aquest any, l’organització vol promoure dos aspectes que han marcat històricament el sentit i els valors de la fira local: el foment de l'emprenedoria i la cultura popular i tradicional.

Com a novetats principals, per potenciar la cultura tradicional i popular catalana, la Colla de Diables de Tordera, presentarà una nova bèstia que els acompanyarà durant els correfocs. I a més a més, per tal de donar una continuïtat a l’oci dins l’esdeveniment, a la part final del parc, es completarà amb l’espai “Happy Food Trucks” que oferirà un espai gastronòmic amb ambientació musical fins a la 1 de la nit durant els tres dies de fira.

El foment de l'emprenedoria arribarà  a través de l'impuls d'aquest sector amb eines que es posaran a l'abast properament i que tindran visibilitat a la Fira, com la guia per a noves activitats econòmiques a Tordera. També es treballa per una major presència de comerciants i petits empresaris que han aconseguit crear i consolidar els seus negocis alguns dels quals amb el suport de l'Oficina de Promoció Econòmica.

La cultura popular i tradicional també tindrà especial rellevància a la Fira, que a través de les entitats locals i la Mostra d'Associacionisme Local es donarà major projecció als projectes i activitats que promouen les entitats locals en aquest sentit.

Programació:

http://www.tordera.cat/ARXIUS/FIRADELRAM/2019/Programa_Activitats_.pdf

Darrera actualització: 08.04.2019 | 14:12