Recollida de trastos voluminosos

Dimecres, 7 d'abril de 2021 a les 18:35

D'acord amb la calendarització del Raconet de Vallgorguina, ahir dimarts 6 d'abril, es va portar a terme el servei de recollida de voluminosos. Degut al gran volum de "trastos" que els veïns i les veïnes del municipi van treure va ser impossible recollir tots els punts. En aquest sentit, les urbanitzacions de La Baronia del Montseny i Canadà Parc van quedar per fer. Per tant, aquestes dues urbanitzacions seran les primeres on el servei planificat, el pròxim 20 d'abril, es farà la recollida.

Davant d'aquesta situació, des de l'Ajuntament volem recordar que el servei contractat es veu afectat en els casos que hi ha un volum excessiu a recollir. Per aquest motiu seria bo i convenient distribuir els voluminosos en les dues dates mensuals que es fa la recollida.

Alhora, volem fer una crida al civisme col·lectiu i complir estrictament amb les dates que pertoca treure els "trastos voluminosos" ja que s'han detectat punts on sí que es va fer la recollida que hores d'ara ja hi torna haver residus, cosa que lamentem.

Recordem, una vegada més, que la runa, els pots de pintura i els pneumàtics no són voluminosos i s'han de portar a la deixalleria.

Darrera actualització: 07.04.2021 | 18:49