Recollida porta a porta de la fracció vegetal

Dijous, 23 de setembre de 2021 a les 01:00

El pròxim dilluns 27 de setembre està prevista la recollida porta a porta de la Fracció Vegetal (FV). Recordem que per sol.licitar el servei cal posar-se en contacte amb l’empresa ARCA, que és qui porta a terme el servei de recollida i, d’aquesta manera, poder-lo programar.

Els telèfons de contacte són els següents: 937905560 o 663002227 (via whatssap). Cal avisar amb alguns dies d’antel·lació. En aquest cas, s’hauria de fer abans del divendres 24 de setembre.

També cal dir que el nombre de recollides que es programen és limitat, de manera que pot ser que no es pugui treure a la recollida planificada pel 27 de setembre, però sí a la següent.

És important complir de manera correcta amb la programació ja que si no es treu la saca (o saques) el dia sol.licitat, aquesta ocupació fa que un veí o veïna en surti perjudicat. Per això és del tot necessari contactar amb l’empresa que porta a terme el servei.

Des de l’equip de Govern Municipal considerem que és un bon servei que comporta un seguit de beneficis mediambientals i, per aquest motiu, d’acord amb la demanda rebuda vam ampliar el servei a tots els mesos de l’any.

Animem a tots els veïns i veïnes de Vallgorguina que generin residus vegetals a utilitzar-lo i fer-ne un bon ús.

Darrera actualització: 22.09.2021 | 18:27