Taller Fés lloc al teu mòbil

Dimarts, 19 de febrer de 2019 a les 10:00

El dies 12 i 15 de febrer, als baixos del ajuntament, es van organitzar uns cursos perquè els majors de 55 anys aprenguin a fer servir mòbils i tauletes.

La Fundació Pere Tarrés i la Fundació Vodafone i l’Ajuntament de Vallgorguina, varen organitzar un curs d’alfabetització digital per a persones majors de 55 anys, centrats en l’ús de dispositius mòbils. Es tracta d’un programa de capacitació especialment dissenyat per a aquest col•lectiu, que s’interessa cada cop més per totes les aplicacions que poden tenir a la mà.

Oferir formació en l’ús de la telefonia mòbil i Internet és l’objectiu del programa. Està dividit en tres tallers monogràfics: un d’iniciació de sis hores, en el qual es va explicar com són els telèfons mòbils, com funcionen i com configurar-los. També s’hi aprèn a fer trucades, enviar SMS i configurar la connexió a Internet.

El segon mòdul va tenir una vessant més lúdica. Van ensenyar a fer fotos i vídeos i a editar-los. Finalment hi havia un mòdul avançat en què van aprendre a instal•lar aplicacions i fer ús de la més coneguda de totes: Whatsapp

Darrera actualització: 19.02.2019 | 10:17