Tancament de la centraleta de telefonia

Dimarts, 3 de juliol de 2018 a les 00:00

Telefònica tancarà el mes de setembre el que queda de la centraleta de coure de Vallgorguina i deixarà al veïns que no disposin fibra sense telèfon e internet.

A dia d'avui hi ha famílies que no tenen cap telèfon en funcionament i tampoc tenen cap garantia de recuperar les numeracions anteriors. Això també pasarà a les persones que no facin el canvi abans de finals de setembre.

Telefònica tancarà les centraletes de coure i, per tant, totes les línies que encara estinguin connectades deixaran de funcionar (Projecte Faro). En aquest sentit, cap de les altres companyies que operen al municipi com Vodafone, Jazztel o Orange, no avisen amb antelació i aquestes línies es tallaran i desapareixeran.

Telefònica diu que no pot recuperar la numeració perquè el titular és cadascuna de les companyies. No havent-hi garanties de recuperar les numeracions anteriors, aconsellem a tothom que comenci a muntar la fibra perquè no es trobin en la situació d'alguns veins de Vallgorguina, que a dia d'avui encara no han pogut recuperar el número.

El canvi a fibra òptica és gratuït contractant una de les tarifes que ofereixi la companyia.

Darrera actualització: 02.07.2018 | 14:11