Vallgorguina suspèn l'accés a les zones boscoses del municipi davant l'elevat risc d'incendi forestal d'aquests dies

Divendres, 13 d'agost de 2021 a les 09:00

L’Ajuntament ha adoptat aquesta mesura davant l’alt risc d’incendi forestal per les condicions meteorològiques d’aquest cap de setmana i fins que finalitzi la situació actual.

A causa de l’elevat perill d’incendi forestal que hi ha aquests dies, s’estan duent a terme diverses actuacions per minimitzar riscos; entre elles, la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona està tancant les zones d’aparcament i regulant accessos i pistes forestals als espais naturals, entre ells el Parc Serralada Litoral i el Parc del Montnegre i el Corredor. També el Parc Natural del Montseny - Reserva de la Biosfera.

Per aquest motiu, l’Ajuntament anuncia el tancament dels accessos a les zones boscoses del municipi i a les pistes forestals a totes aquelles persones i vehicles que no estiguin vinculats a la zona.

Qualsevol persona que vegi l’existència o el començament d’un incendi forestal haurà de donar avís immediat al telèfon d’emergències: 112.

Aquesta pàgina del web de la Generalitat conté informació sobre el mapa del Pla Alfa i el llistat de municipis en Pla Alfa nivell 3.

Darrera actualització: 13.08.2021 | 15:21