Declaració de l'Alcalde

 

 

 

Al dia 10 de desembre a les 11.30h. del matí vaig anar a declarar al jutjat núm. 3 de Granollers per la denúncia presentada pel Sr. Joan L.. propietari de la casa de colònies situada davant de l’empresa Fustes Fugaroles que es troba al Km. 13,800 de la carretera C-61.

Davant del Sr. Jutge, el secretari judicial, la fiscal, l’advocat de l’acusació, l’advocat que defensa l'arquitecte municipal i el meu advocat, vaig contestar totes les preguntes que se’m van formular, reiterant que la llicència de construcció del cobert agrícola atorgada a Fustes Fugarolas i aprovada per Junta de Govern el dia 25 de novembre de 2013 estava ben donada.

Com vaig dir en l’escrit anterior, tant jo com els companys regidors que formen part de la Junta de Govern, estem molt tranquils, doncs tots els tràmits fets des dels serveis tècnics de l’Ajuntament s’ajusten a la legalitat, i així a quedat reflectit a l’acta de la declaració. 

Al mes de febrer del 2020,  prestarà declaració l’arquitecte que ens aquells moments era l’arquitecte municipal. (ara jubilat). 

Joan Mora Alsina

Alcalde de Vallgorguina

Darrera actualització: 11.12.2019 | 15:14