Veïns de Vallgorguina impulsen una campanya per un nen que pateix Pell de Papallona

Dimarts, 16 de novembre de 2021 a les 15:00

L'Adrià és un nen de 5 anys de Cardedeu que té una malaltia genètica crònica anomenada Pell de Papallona, poc freqüent -a l'Estat espanyol n'hi ha uns 500 casos- i sense cura a data d'avui. Per millorar-li la qualitat de vida i la de les seves famílies, a més de fomentar la investigació s'han iniciat diverses campanyes per recaptar fons i donar-los a l'ONG Debra, sense ànim de lucre que treballa amb aquesta finalitat.

Amb motiu del Día Internacional de la Pell de Papallona 2021, Debra ha fet públic el reportatge Ponte en su Piel. Un vídeo en el que es mostra com és el dia a dia de l'Adrià: "un superheroi de 5 anys amb Pell de Papallona, que ha de superar moltes barreres que la seva malaltia l'imposa".

Una d'aquestes campanyes que s'han impulsat ha sorgit d'un grup de persones de Vallgorguina que proposen, de cara al bon temps, organitzar una caminada popular per recaptar diners per a l'associació. Mentrestant, a partir de dilluns vinent, vendran unes papallones fetes de cartró per penjar als arbres de Nadal a totes les botigues del municipi que hi vulguin participar.

De fet, aquestes papallones ja s'estan venent a la Farmàcia Palou de Cardedeu, on hi treballa la veïna de Vallgorguina Maria Palou que coneix el cas de l'Adrià i amb ganes d'ajudar en el que pugui. És a través d'ella, que el grup de persones de Vallgorguina han impulsat també la campanya.

Darrera actualització: 17.11.2021 | 15:45