Salutació de l'Alcalde

L'Alcalde

Benvinguts i benvingudes al web de l’Ajuntament de Vallgorguina 

El propòsit d’aquest Ajuntament que presideixo és que gaudiu del nostre municipi i de l’entorn natural tant privilegiat que ens envolta tant com en gaudim els vilatans i vilatanes de Vallgorguina, i que no us quedeu amb la visita virtual d’aquest nou web i ho feu personalment per conèixer el nostre poble i la seva gent, que de ben segur us emportareu un bon record.

El motiu de la remodelació és que en aquest portal hi pugeu trobar tota la informació que cerqueu i, des de la seu electrònica, us sigui senzill realitzar tots els tràmits que us oferim.

També hi trobareu l’anomenat Portal de la Transparència, on hi ha tota la informació referent a l’Ajuntament que, com a ciutadans, teniu dret a conèixer.

Per altra banda, és el nostre propòsit que, juntament amb les xarxes socials, us serveixi també com a mitjà de comunicació per a poder atendre amb la màxima fluïdesa les vostres preocupacions, així com fer-vos partícips del dia a dia de les noticies que es produeixin al nostre municipi.

No puc acabar sense abans demanar-vos que, si hi trobeu a faltar alguna cosa, ens ho feu arribar, ja que aquest web resultarà més útil per a tothom si vosaltres sou qui l’adapteu a les vostres necessitats.

 

L’alcalde

Joan Mora Alsina

JxVallgorguina - Junts

Darrera actualització: 15.02.2022 | 11:07
Darrera actualització: 15.02.2022 | 11:07