Òrgans Consultius

L'Ajuntament de Vallgorguina té per objectiu impulsar diversos consells municipals per fomentar la participació i la consulta de la societat civil en diversos aspectes de la gestió municipal.

El consell de Cultura és un organisme de participació i consulta en la gestió de l'àmbit cultural a nivell municipal. Està format per l'alcalde del poble, el regidor de cultura, un regidor de cada grup municipal i un representant de cada entitat cultural.
Et pots descarregar els Estatuts del consell de cultura

El consell d'Esports és un organisme de participació i consulta en la gestió de l'àmbit esportiu a nivell municipal. Està format per l'alcalde del poble, el regidor d'esports, un regidor de cada grup municipal i un representant de cada entitat esportiva.
Et pots descarregar els Estatus del consell d'esports

El consell de la Gent Gran és un organisme de participació i consulta en la gestió de l'àmbit de benestar social a nivell municipal. Està format per l'alcalde del poble, el regidor de benestar social, un regidor de cada grup municipal, un representant de cada entitat de gent gran i un representant de les associacions de veïns dels barris perifèrics que no tenen associació de la gent gran.
Et pots descarregar els Estatuts del consell de la gent gran

Darrera actualització: 06.07.2017 | 14:19
Darrera actualització: 06.07.2017 | 14:19