WhatsApp Municipal

Tanca Formulari

WhatsApp Municipal

Vallgorguina Informa

En què consisteix?

És una llista de difusió de WhatsApp creada per a comunicar avisos i altra informació d'interès del municipi. Aquest servei és un canal que permet difondre informació d'una manera àgil i ràpida.

Al tractar-se d'una llista de difusió, els missatges seran enviats des de l'ajuntament cap a la ciutadania, pel que ningú podrà veure ni obtenir el vostre número de telèfon.

No és un servei que es pugui utilitzar com a via de comunicació cap a l'ajuntament, per a aquesta finalitat teniu a la vostra disposició els canals habilitats com ara: la seu electrònica, el web municipal, l'oficina d'atenció a la ciutadania, el telèfon municipal...

Com em puc donar d'alta?

Cal emplenar el formulari que apareix a continuació, i marcar l'opció ALTA. Per completar l'alta al nou grup cal fer els 3 passos següents, i per aquest ordre:

 1. Emplenar i enviar formulari amb les dades
 2. Gravar com a contacte el nou número de telèfon
 3. Sol·licitar l'alta amb un missatge whatsapp (ALTA+nom i cognoms)

Com em puc donar de baixa?

Cal emplenar el formulari que apareix a continuació, i marcar l'opció BAIXA.

Per tal de donar-vos d'alta com a membres en el canal de difusió del servei de missatgeria instantània Whatsappp, per a l'enviament d'informació d'interès general, d'activitats i esdeveniments del municipi, necessitem el vostre consentiment exprés, i per tant, caldrà que marqueu la casella "SÍ, DONO EL MEU CONSENTIMENT" per poder rebre la informació.

Abans de prestar el vostre consentiment cal que llegiu la informació de protecció de dades detallada a continuació:

 • Responsable del tractament: Ajuntament de Vallgorguina, plaça de la Vila, 4, 08471 - Vallgorguina. Telèfon: 938.679.125, vallgorguina@vallgorguina.cat, www.vallgorguina.cat
 • Finalitat del tractament: La gestió de l'enviament d'informació d'interès general, d'activitats, d'avisos i d'esdeveniments en el municipi de Vallgorguina.
 • Categories de dades: Seran tractades les dades identificatives: nom, cognoms i número de telèfon mòbil.
 • Legitimació: Consentiment de la persona interessada. En qualsevol moment, podeu retirar el vostre consentiment i donar-vos de baixa marcant la casella "BAIXA" del mateix formulari.
 • Destinataris: Les vostres dades seran incorporades al servei de missatgeria instantània Whatsapp per a l'enviament de la informació. Tret d'això les vostres dades no es comunicaran a tercers, excepte si una llei ho autoritza.
 • Termini de conservació: Les dades seran conservades durant el termini necessari per complir amb la finalitat per la qual van ser recollides i per determinar les possibles responsabilitats que es pughuin derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà d'aplicació la normativa d'arxius i documentació.
 • Drets de les persones: Podeu accedir a les vostres dades, sol·licitar-ne la rectificació o supressió, oposar-vos al tractament o sol·licitar-ne la limitació a través de la seu electrònica https://vallgorguina.eadministracio.cat/, o presencialment sol·licitant cita prèvia a l'Oficina d'atenció a la ciutadania https://vallgorguina.eadministracio.cat/citaprevia.4
 • Si considereu que el tractament de dades personals es contrari a la normativa de protecció de dades, podeu presentar una reclamació davant l'Autoritat Catalana de protecció de dades (APDCAT) a través de la seva web https://apdcat.gencat.cat/ca/drets_i_obligacions/reclamar_i_denunciar/, o per mitjans no electrònics a l'adreça: carrer Rosselló, 214 bis, esc. A, 1r 1a, 08008 Barcelona.
 • Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades al web de l'Ajuntament de Vallgorguina https://www.vallgorguina.cat/altres-continguts/proteccio-de-dades/.

Darrera actualització: 25.11.2021 | 13:55
Darrera actualització: 25.11.2021 | 13:55