Notícies

 • Feina Ofertes de Feina 28 de juny de 2019

  MANIPULADOR/A SECTOR TEXTIL, a Cardedeu

  Per a tall manual i amb làser, segell de teles i preparació de comandes. al tenir carnet de monitor/a de lleure. Horari de 7:00 h a 15:00 h.

  AJUDANT/A DE CUINA, a Llinars

  Amb coneixements avançats.  Per preparar fons, amanides, salses i participar en l’elaboració dels plats més complexes. Contracte inicial de 4 mesos.

  Si voleu més informació podeu adreçar-vos a l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera, al club de feina. Som a la primera planta, de 9.00 h  a 14.00 h. telèfon és 93 847 96 26

 • Onada de calor 28 de juny de 2019

 • Barbacoas Barbacoes 27 de juny de 2019

  Amb el bon temps, molts aprofiteu per fer àpats a l’aire lliure, a la barbacoa del jardí. L’estiu passat els bombers van haver d’actuar per culpa de l’encesa de barbacoes. La llei estableix que les parcel·les amb barbacoa situades a menys de 500 metres de zona arbrada han de posar una malla a la xemeneia de la barbacoa de manera que no permeti que en surtin les guspires que s’hi originen. A la pràctica, han de complir aquesta obligació pràcticament quasi totes les parcel·les de les urbanitzacions de Canadà Parc, Collsacreu, Can Puigdemir, Baronia del Montseny. De cara a estar preparats, és important col·locar els mata guspires a les vostres barbacoes. Costa poc i pot evitar molt.

 • Campanya de prevenció i sensibilització davant dels riscos d'estiu 27 de juny de 2019

 • Calor Avís de situació de risc per Calor 26 de juny de 2019

  Es comunica avís de risc per calor per aquest dijous 27 de juny, d'acord amb les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya.

  Les temperatures màximes, a partir del dijous, poden superar els 40 graus al prelitoral i algunes zones del litoral. Les temperatures mínimes quedaran per sobre dels 20 ºC a molts punts del país.

 • Onada de calor 21 de juny de 2019

 • Fortes afectacions de l’oruga del suro (Lymantria dispar) al Montnegre i el Corredor 2019 20 de juny de 2019
 • Activitats Activitats lúdiques gratuïtes les tardes de juliol 19 de juny de 2019

  Enguany l’ajuntament ha programat activitats lúdiques totes les tardes de dilluns a dijous.

  Els dilluns, dimarts, dimecres i dijous les activitats estaran guiades pels monitors i monitores de l’empresa de lleure l’Esquirol.

  DESTINATARIS : 2 grups d’Infants entre 6 a 11 i un altre grup de 12 a 14 anys.

  HORARI OBERTURA ESPAI JOVE: De 17.30 h a 20.30 h.

  L’Espai jove estarà obert a la participació lliure dels infants i joves (futbolí, billar, jocs de taula,...).

  Un monitor vetllarà pel funcionament de l’espai. No està a càrrec dels infants i joves participants.

  Els infants poden entrar i sortir quan vulguin.

  HORARI ACTIVITATS ORGANITZADES I DIRIGIDES PELS MONITORS:

  De 17.30 h a 19 h  - Infants de 6 a 10 anys.

  De 19.15 h a 20.30 h  - Joves de 11 a 14 anys.

  Els monitors són els responsables dels infants durant aquest horari.

  ESPAIS: El Local jove com espai habitual i punt de trobada, i altres instal•lacions municipals com el poliesportiu, camp de futbol, la fàbrica...

  JOCS TRADICIONALS I DE CUCANYA

  ESPORTS ALTERNATIUS

  GIMCANES (de bandolers, de pirates, superherois, ...)

  JOCS AMBIENTATS (follets, en busca del tresor, Tot el bruixot, els amics del bosc,...)

  TALLERS DE MANUALITATS (penjolls, joguines, amb material reciclat, ...)

  DIES AMBIENTATS (un dia amb els 10 sentits, un dia pel medi ambient, un dia per imaginar, el meu dia, un dia per riure,...

  JOCS D’AIGUA, JOCS DE PISTES, EXCURSIONS PER L’ENTORN, CIRC, TEATRE, MÀGIA, OLIMPÍADES, JOCS COOPERATIUS, BALLS, CONTES, JOC ORIENTACIÓ, TALLERS DE CUINA, NATURA, EXCURSIONISME,...

 • Rwanda 19 de juny de 2019

  Un any més hem tornat a tenir Jornada solidària Rwanda als baixos de l’Associació Cultural de Vallgorguina.

 • Caminada per l'ELA. 19 de juny de 2019

  El passat 16 de juny es va organitzar la caminada per l'ELA, amb la finalitat de recaptar diners per l'Associació Miquel Valls, dedicada a la investigació i l'acompanyament de persones que pateixen l'Esclerosi Lateral Amiotròfica. Com als darrers anys, l'organització va senyalitzar diferents recorreguts, un de 17 km, un de 10 km i un per a persones amb mobilitat reduïda.
  Un any més, els vallgorguinencs i vallgorguinenques, i gent de poblacions veïnes, varen demostrar la seva solidaritat amb una malaltia com és l'ELA, mostra d'això n'és la gran afluència de participants i totes les samarretes, polseres i mocadors que es varen vendre.
  Durant el recorregut, els voluntaris i voluntàries de l'organització varen fer avituallaments amb aigua i fruita i, en acabar, tothom va poder gaudir d'una botifarra i síndria a la Plaça Sant Andreu.

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49