Notícies

 • Raconet Raconet 30 d'agost de 2019

  Els voluminosos, trastos vells i andròmines es recullen dimarts, i s’han de deixar el diumenge tarda fins dimarts a les 6 del matí al costat dels contenidors.

 • La Biblioteca estrena nou perfil a instagram. 30 d'agost de 2019

  D'aquesta manera es podrà oferir un millor servei, informant de tot allò d'interès relacionat amb la Biblioteca.

 • pou Manteniment de pous 30 d'agost de 2019

  “L’Ajuntament de Vallgorguina ha contractat les obres de rehabilitació de cinc pous d’abastament d’aigua potable mitjançant un procediment obert simplificat, per un import total de 91.960,00 €. Inicialment la despesa estava prevista en 93.048,27 €, assolint gràcies al procediment de contractació una reducció de 1.088,27 €.

  A més, l’actuació està finançada amb una subvenció de la Diputació de Barcelona per un import de 50.000,00 €, per la qual cosa el cost final per a l’Ajuntament serà de 41.960,00 €.”

 • Enllumenat Manteniment de l'enllumenat públic 30 d'agost de 2019

  “L’Ajuntament de Vallgorguina ha contractat el servei de manteniment de l’enllumenat públic a l’empresa ELECTRICITAT BOQUET S.L. mitjançant un procediment obert, per un període de 4 anys, prorrogable per 1 any més. El cost previst inicialment del servei era de 3.630,00 €/mes IVA inclòs, el qual s’ha vist reduït gràcies al procediment fins a un cost mensual de 2.613,60 €/mes IVA inclòs, obtenint així un estalvi de 1.016,40 €/mes respecte a la contractació anterior.”

 • Teatre Sortida al teatre 26 d'agost de 2019

  Dijous 5 de setembre anem al teatre a veure   

  "El Funeral de Mary-Lin", preu 12 euros.

  Cal inscripció prèvia abans del 30 d'agost directament o per telèfon a l'Ajuntament de Vallgorguina

   

 • Reciclem o què? 26 d'agost de 2019

 • Informació dels Mossos d'esquadra 23 d'agost de 2019

 • Plagues Plagues a causa de les pluges 22 d'agost de 2019

  "El president de l'Associació d'Empreses de Control de Plagues de Catalunya, Quim Sendra, ha advertit que a causa de les pluges que s’han produït la primera quinzena d’agost, es pot començar “a patir més fortament la proliferació de mosquits” i una plaga de xinxes del llit en les properes setmanes."

 • Lluís Domingo Jutge de Pau 22 d'agost de 2019

  Lluís Domingo: «Detectar que un casament no es fa per papers és una de les tasques del jutge de pau».

  Llegir més:https://www.naciodigital.cat/baixmontseny/noticia/

 • embossaments Embossaments en les canonades generals 21 d'agost de 2019

  Des de fa temps es fan campanyes informatives sobre les greus conseqüències que té llençar tovalloletes higièniques pel vàter. Els embossaments que provoquen en les canonades suposen un alt cost econòmic per la ciutadania. Ara cal sumar-hi l'impacte mediambiental que aquesta mala praxi porta associada i els costos, aquests incalculables de moment, que se'n deriven.
  La gent creu que les tovalloletes són biodegradables gràcies a la publicitat que en fan les empreses productores. Possiblement ho són, però al llarg de molts anys...no immediatament. Per això cal dipositar-les en una paperera i després llançar-les a les escombraries...
  El fet és que aquest tipus de material fibròs s'enganxa a qualsevol imperfecció o fissura que troba a les canonades, fent que es vagi acumulant una darrera altra fins a taponar els conductes. En reduir el pas, arriba un punt en què, a causa de la pressió, les canonades col·lapsen normalment en els punts més febles, abocant així a l'exterior les aigües fecals. Quan passa això podem veure les maleïdes tovalloletes, juntament amb altres restes com compreses, salvaslips o bastonets de les orelles.....
  A la zona dels llacs del Barri de Canadà Parc s'han vist afectats pels mals hàbits esmentats. La reparació suposarà una elevada i imprevista despesa a la qual haurà de fer front les arques municipals.

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49