Notícies

 • Setmana europea basket Setmana Europea de l'esport 19 de setembre de 2019

  La setmana del 23 al 30 de setembre es celebrarà la SETMANA EUROPEA DE L’ESPORT, una iniciativa de la Comissió Europea per promoure l’esport i l’activitat física arreu d’Europa. La campanya anima a totes les persones a romandre actives aquella setmana i durant tot l’any, cosa que contribuirà al benestar de la ciutadania. La Setmana Europea de l’Esport és per a tothom, independentment de l’edat, l’experiència o la condició física de cadascú.

  Des de l’Ajuntament de Vallgorguina us proposem 2 activitats. 

  Una el dissabte 28 de setembre en forma de torneig de bàsquet de 3x3 i una caminada d’entorn el diumenge 29 de setembre.

  Us esperem a tots!!

   

  Per més informació no dubteu en contactar novament amb nosaltres

 • Biblioteca K1 19 de setembre de 2019

 • Festa Major 2019 18 de setembre de 2019

  Gastronomia, teatre i cultura popular en la Festa Major dels Senglars i Guillots de Vallgorguina

  Vallgorguina celebra des de fa dies activitats festives  prèvies a la Festa Major 2019 que tindrà el gruix d'actes programats aquest proper cap de setmana. Gastronomia, cultura popular amb gegants, correfocs i ball de bastons i teatre amb el Grup de Teatre Vallgorguina destaquen dintre la programació que té altres moltes activitats socials, esportives i musicals. També és la Festa Major dels Senglars i els Guillots, les dues colles que aquests dies competeixen entre elles.

  https://www.naciodigital.cat/baixmontseny/noticia/

 • Mossèn La parròquia de Vallgorguina tindrà nou mossèn. 12 de setembre de 2019

  L´alcalde Joan Mora al divendres 6 de setembre va donar la benvinguda al nou rector de la parròquia de Sant Andreu, mossèn Jaume Casas, a la reunió també hi va assistir al regidor Xavier Blanquer.

  En el transcurs de la trobada, mossèn Jaume va fer al·lusió a les ganes de fer un gir de 180 graus a la parròquia, va assegurar que, tot i que viurà fora de Vallgorguina, mantindrà el contacte amb el poble i està disposat a obrir la parròquia a tothom.

  Al dia 15 de setembre ja farà la primera missa a dos quarts d'onze i al dia 29 de setembre vindrà al bisbe a celebrar la missa per fer la seva presentació.

  Durant tres anys Vallgorguina ha tingut un Administrador parroquial, Mossèn Agustí, Mossèn Jaume deixarà la parròquia de Santa Engràcia de Montcada per ser al nou Rector de Vallgorguina.

 • Reunió endesa L'alcalde Joan Mora assisteix a la reunió sobre les reclamacions que els ajuntaments estan rebent d'Endesa. 12 de setembre de 2019

  La presidenta de la Diputació, Núria Marín, demana als ens locals que no paguin res a la companyia elèctrica.

  L'alcalde de Vallgorguina, Joan Mora va participar dimecres a la reunió de la Diputació de Barcelona per donar una resposta conjunta a les reclamacions que els ajuntaments estan rebent d’Endesa pel deute de les famílies en situació de pobresa energètica que no poden pagar les factures. La presidenta de la Diputació, Núria Marín, va demanar als ajuntaments que no paguin el deute, a l’espera d’impulsar una taula amb les administracions i empreses i es coordini una resposta clara i conjunta a nivell local. Marín va explicar que les cartes s’han enviat “en un to que considerem inadequat, amenaçant amb el tall del subministrament dels veïns i veïnes que estan afectats per aquesta qüestió de pobresa energètica”. A més, va afegir que, a principis d’agost, “era un moment inadequat enviar una carta a tots els municipis que s’acabaven de constituir”. Tot i això, la presidenta de la Diputació va detallar que “el més senzill i més fàcil és que haguessin enviat una carta a la Generalitat de Catalunya i no al centenar d’alcaldes i alcaldesses”. La reunió es va desenvolupar a l’Espai Francesc Bonnemaison de Barcelona.

 • Curs Com les empreses poden contractar amb l'administració Pública? 12 de setembre de 2019

  L’Ajuntament de Sant Celoni ofereix una formació intensiva de Contractació Pública, sobre els nous procediments i tràmits que han de conèixer les empreses que vulguin contractar amb l’Administració Pública i concórrer a licitacions.

  Explicarem en què consisteixen els concursos públics, quines tipologies hi ha, el plec de condicions administratives i el plec de condicions tècniques, la documentació administrativa, la solvencia tècnica i econòmica, el procés de presentació i els sobres electrònics, l’anàlisi dels criteris de valoració, el projecte tècnic, què cal tenir en compte per a presentar l’oferta econòmica, la baixa temerària, etc.

  També abordarem com obtenir una signatura digital, com presentar una oferta amb sobre digital, com donar-vos d’alta al Registre Electrònic d’Empreses Licitadores (RELI), com presentar-vos a un concurs públic, què és i com funciona una licitació, etc.

  La formació va adreçada a empreses, treballadors/es en actiu i persones interessades. Es durà a terme a Sax Sala el proper 17 d’octubre, en horari de 9 a 14h, en una sola sessió de 5 hores de durada.

  Per tal de poder assistir a la formació heu d’inscriure-us prèviament a través del formulari que trobareu clicant aquí on també podreu consultar el programa amb els continguts de la sessió.

  Per a més informació, podeu contactar amb Sax Sala- Centre de Formació i Ocupació del Baix Montseny a través del telèfon 93 867 41 75 o del correu electrònic empresa@santceloni.cat.

 • Cinema Cinema en versió Original 6 de setembre de 2019

  Comença la temporada de cinema en versió original a OCine del centre comercial Altrium de Sant Celoni, per 4,50 €,

  El 13 de setembre es dona el tret de sortida a una nova temporada de cinema en versió original a les sales OCine del centre comercial Altrium, cada divendres els aficionats al cinema tenen una cita indispensable de cinema en versió original subtitulada en català o castellà.

 • Es recullen més de 4 tones de voluminosos 6 de setembre de 2019

  Es recullen més de 4 tones de voluminosos en dos dies i apareixen nous abocaments.

   

  En cas de detectar alguna actitud incívica, si us plau, contacteu amb el Vigilant municipal 670 22 47 63 o a l'Oficina d'atenció al ciutadà 93 867 91 25, es mantindrà total confidencialitat.

 • El delegat del Govern a Barcelona visita l'Ajuntament de Vallgorguina. 5 de setembre de 2019
 • escola vallgorguina Escola Vallgorguina 5 de setembre de 2019

  Els mestres de l'escola de Vallgorguina, comencen al curs al dia 2 de setembre amb un taller "Mou-te amb els 4 elements" a càrrec de la Gemma. Un taller interactiu de cohesió de grup i autoconeixement, comencen el curs amb moltes ganes i amb molta il·lusió.

  L'Ajuntament de Vallgorguina hi ha col·laborat perquè és realitzes aquesta activitat.

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49