Notícies

 • Ple Ple extraordinari 16 d'octubre de 2019

  L’Ajuntament va convocar ahir dimarts, un ple extraordinari i es va presentar una “moció de resposta a la sentència del Suprem i per demanar l’amnistia per a les persones preses polítiques catalanes i en defensa del dret d’autodeterminació"

 • sentència L'AJUNTAMENT DE VALLGORGUINA EXPRESSA EL FERM REBUIG A LA SENTÈNCIA QUE HA FET PÚBLICA EL TRIBUNAL SUPREM 14 d'octubre de 2019
 • Pessebre Vols participar el Pessebre Vivent. 11 d'octubre de 2019

  Divendres dia 18 a dos quarts de vuit del vespre, al local de l’Associació Cultural , Us esperem!!

 • Anglès Anglès per adults 11 d'octubre de 2019

  Apuntat 

  Dilluns de 10.00h a 11.30h

  Dimecres de 16.00h a 17.00h

 • Recollida Recollida extraordinària 10 d'octubre de 2019

  Demà un camió de gran tonatge, realitzarà recollides extraordinàries a tot al municipi de saques de runa, restes grans de vegetals i de banals, tots aquests abocaments són il·legals.

 • Socorrisme Obertes les preinscripcions al curs gratuït de Socorrisme en Instal·lacions Aquàtiques. 10 d'octubre de 2019

  Ja estan obertes les preinscripcions al curs de Socorrisme en instal·lacions aquàtiques que es desenvoluparà el proper mes de novembre i fins a finals del gener del 2020 al Sax Sala i el Sot de les Granotes, en horari de matins. Es tracta d’un curs subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i per tant, és totalment gratuït.

  Aquest curs dóna dret a l’obtenció d’un certificat de Professional, titulació oficial reconeguda que permet exercir com a socorrista en instal·lacions aquàtiques i es pot convalidar amb mòduls de Cicles Formatius de Grau mig de la família professional de Activitats físiques i esportives.

  El curs està adreçat, prioritàriament, a persones en atur (DONO), però és obert també a treballadors en actiu. Per accedir al curs és necessari disposar de un Graduat Escolar o ESO o passar una prova de competències. També és necessari disposar d’un bon condicionament físic per a superar la prova física a l’aigua.

  Per inscriure-us, heu d'emplenar aquest formulari:

  http://www.santceloni.cat/23292

   

 • Ple municipal Canvi de dia del Ple Municipal 10 d'octubre de 2019

  El preavís d'aturada a tot Catalunya que es fa a les portes de la sentència del judici del procés, i consensuat amb tots els grups municipals, s'acorda que el Ple municipal previst per dimecres dia 16 d'octubre, s'ajorna a dilluns dia 21.

 • Subvencio Subvenció de Diputació 10 d'octubre de 2019

  La Diputació de Barcelona concedeix una Subvenció per la contractació d’un tècnic especialista que redactarà un document de planificació, un projecte i uns informes per la planificació i millora de la zones verdes de Canadà Parc.

 • Residus Separar els residus és la nostra responsabilitat 7 d'octubre de 2019

  Separar els residus és la nostra responsabilitat. I és que fer-ho bé és ben fàcil. Amb aquesta aplicació trobaràs fàcilment on has de llençar cada residu per a reciclar-lo correctament. Fent-ho així, optimitzarem l’eficiència del procés de reciclatge i tractarem millor el medi ambient. La correcta gestió dels residus fa estalviar diners als municipis i a tu.

 • Cesicat Comunicat de ciberseguretat en relació a les campanyes 7 d'octubre de 2019

  de correu fraudulent - Octubre 2019.

  S'està produint l'enviament massiu de correus fraudulents amb contingut maliciós associat a una amenaça d'alt risc. Els correus estan relacionats amb el programari maliciós conegut com Emotet. A més d’apropiar-se informació i propagar-se via correu electrònic, Emotet funciona com un cavall de Troia que obre la porta a altres actors. Aquests, al seu torn, solen desplegar programari maliciós per a l’espionatge, la intrusió a les organitzacions i el xifrat d’informació amb el propòsit de demanar un rescat econòmic

  Un dels factors que està provocant que aquestes campanyes estiguin tenint un gran èxit és el reaprofitament de fils de correu anteriors compromesos per a guanyar-se la confiança de l’usuari. En molts casos, es suplanta una de les identitats (com a mínim el nom d’una d’elles) i s’adjunten documents ofimàtics amb contingut maliciós via macros. Els correus maliciosos solen ser textos breus i en termes vagues, que aparenten ser la resposta a un missatge previ.

  “Pendiente de confirmación del material que necesitáis” o “nueva plantilla” són exemples reals del seu contingut. L’origen del correu sol mostrar-se als clients de correu amb dues adreces, sent la darrera qui envia el correu i normalment desconeguda pel destinatari.

  Us recomanem les següents mesures per a fer front a aquesta amenaça:

  •  Conscienciació de usuaris: desconfiar dels adjunts que provinguin de direccions

  desconegudes o sospitoses. Desconfiar si un missatge té dues direccions diferents com 

  •  Actualitzar els Anti-Virus

  •  Monitoritzar i denegar les comunicacions sortints dels tallafocs cap els ports 447, 449 i 20 d’ubicacions externes

  •  Revisar que la última còpia de seguretat realitzada de la informació que es consideri com a més critica sigui complerta i assegurar tenir-la offline

  Per altra banda, també recomanem les següents mesures addicionals a aplicar:

  •  Incrementar les mesures de protecció del correu entrant: 

  o  Avaluar la implementació del bloqueig d'aquells correus amb arxius de Microsoft Office amb Macros (excel inclòs) 

  o  Bloquejar correus que continguin URLs malicioses relacionades amb Emotet. o  Analitzar el correu entrant amb un antivirus amb firmes actualitzades o  A ser possible, analitzar el correu entrant en sistemes d'anàlisi dinàmic del

  comportament (sandboxes).

  •  Segmentació de la xarxa

  •  Desactivar el RDP quan no sigui estrictament necessari

  •  Segmentació a nivell d’usuari: establir un protocol pel qual l’usuari no pugui accedir des

  de qualsevol equip, per tal d’evitar que, en cas que les credencials d’aquest estiguin

  compromeses, es pugui accedir a qualsevol màquina de l’àrea en qüestió.

  •  Revisió de privilegis i canvi de credencials 

  o  Revisar configuració de regles a nivell administratiu

  •  Evitar execucions de programes i codi temporalment

  En cas d’incident contactar amb el CESICAT-CERT cert@cesicat.cat

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49