Notícies

 • Raconet Dimarts 17 de desembre, última recollida de residus voluminosos de l'any 2019. 12 de desembre de 2019

  Si voleu desfer-vos de mobles, grans electrodomèstics, matalassos, somiers, estris de la llar o altres residus voluminosos, recordeu que els podeu deixar preparats a les àrees de la recollida al costat dels contenidors abans de les 6 del mati de dimarts, US RECORDEM QUE LES RESTES D'OBRA NO SON VOLUMINOSOS.
   
  Recordeu que també podeu portar-los a la Deixalleria de dimarts a diumenge per obtenir un % de bonificació en la taxa d’escombraries.

 • L'última mini sèrie de Pau Freixas 12 de desembre de 2019

  Ja heu vist “Días de Navidad” , l'última mini sèrie de Pau Freixas per Netflix?

  Una producció de Filmax rodada al pla del forn de Vallgorguina, La Garriga, La Roca del Vallès, Lles de Cerdanya i Mataró.

  El pla perfecte per aquestes dates!

  Feu-li una ullada al tràiler

  https://www.youtube.com/watch

 • Reis Voleu  que els Reis de l'Orient vinguin a casa? 10 de desembre de 2019

  Ja es obert el procés - per les famílies que ho desitgin -  poder demanar que algun dels tres Reis de l'Orient visitin la seva llar la nit del 5 de gener i lliurin regals als infants.

  Els Reis de l'Orient arribaran la tarda del 5 de gener a la nostra població i ofereixen l'oportunitat de portar els regals personalment a casa dels nens i nenes.

  Els Reis passaran entre les 20 i les 23 hores aproximadament. Hi ha temps per apuntar-vos fins al dijous 2 de gener de 2020 a les 14 hores, podeu trucar al 938679125 o venir a les oficines municipals.

 • Els Mossos d'Esquadra detenen dues persones que podrien estar relacionades en robatoris comesos a Vallgorguina. 9 de desembre de 2019

  Els Mossos d'Esquadra detenen dues persones que podrien estar relacionades en robatoris comesos a Vallgorguina.

  https://www.naciodigital.cat/baixmontseny/noticia/

 • logo ALERTA: Arriben falses multes de la DGT de 1.530 euros. 9 de desembre de 2019

  Tot torna, i les multes falses no són una excepció. Molts conductors estan rebent aquests dies un correu electrònic fals que suplanta la DGT i informa al destinatari que li ha arribat una multa de trànsit per valor de 1.530 euros.

  El correu especifica que el conductor ha estat caçat per un radar per excedir el límit de velocitat. Per poder accedir a la notificació d’aquesta suposada multa l’usuari ha de clicar sobre un enllaç. És a partir d’aquest moment quan els estafadors poden accedir a totes les dades personals del dispositiu, que ha estat infectat per un malware o codi informàtic maliciós.

  La millor manera de no ser víctima d’aquesta estafa és no clicar en l’enllaç i accedir directament a través del web de la DGT per fer les comprovacions pertinents.

  Trànsit mai envia les multes per correu electrònic, sempre ho fa mitjançant correu ordinari o SMS

 • L'informatiu Desembre-Gener 9 de desembre de 2019

  Tota l'informació del Informatiu de Vallgorguina (Veure més)

 • Autocaravanes Ordenança Municipal de circulació,Trànsit i Seguretat Viària 9 de desembre de 2019

  L’Ordenança Municipal de Circulació, Trànsit i Seguretat Viària de Vallgorguina aprovada definitivament pel Ple en data 20/12/2017 i publicada en el  BOPB  en data 26/3/2018,  estableix en el seu art. 30 -Regulacions especials i limitacions d’estacionament- el següent : “

  1. Altres limitacions.

  b)Els vehicles amb una MMA superior a les 10 tones, remolcs, caravanes i similars de qualsevol tipus i massa, separats del vehicle motor, vehicles articulats, semiremolcs, camions tractor, tractors i maquinària per a obres i serveis, tractors agrícoles, no podran estacionar a les vies urbanes o als espais adjacents a aquestes del terme municipal, llevat de les zones específicament indicades per a aquesta finalitat. Les caravanes i autocaravanes podran estacionar a les vies urbanes residencials per operacions de càrrega i descàrrega per un màxim de 72 hores.

                     c) Es prohibeix l’estacionament de les autocaravanes i les caravanes amb els vehicles que les propulsen i les furgonetes adaptades denominades “camper” a les vies urbanes i espais adjacents de la població per fer pernoctacions temporals de                               més d’una nit, tret dels llocs habilitats per l’autoritat municipal.

  També es prohibeix l’estacionament en vies urbanes dels referits vehicles quan sobrepassin les marques de delimitació de la zona d’estacionament.

  Així mateix queda prohibit desplegar elements que desbordin del perímetre del vehicle tals com tendals, dispositius d’ anivellació, suports d’estabilització, escaletes, etc... “

   L’Ajuntament informa als propietaris d’aquests vehicles, que  podran estacionar en les següents zones, amb la limitació, que s’aplica a tot tipus de vehicles,  d’estacionar més de quinze dies consecutius en el mateix lloc, a excepció de les zones d’estacionament regulades amb control horari,   de conformitat amb l’art. 29 i 33 de l’Ordenança. 

  Llocs autoritzats:

  - Pàrquing Zona Consultori, Carrer Mataró.

  - Pàrquing Sorra Zona Bicitrial.

  - Pàrquing entrada Urbanització Can Puigdemir.

 • Marató Marató TV3 4 de desembre de 2019

  Vallgorguina comença amb bon peu una nova edició de la Marató de TV3.  Ja s'ha fet la primera activitat, s'han recaptat 768,58€, moltes gràcies a totes les persones que ho heu fet possible.

 • Anunci Consulta Pública 29 de novembre de 2019

  Atès que l'Ajuntament vol aprovar l'Ordenança Municipal que regularà el nou servei de manteniment d’una franja exterior de protecció al voltant de les urbanitzacions, nuclis de població, edificacions i instal·lacions situades en terrenys forestals, i de manteniment de les parcel·les i zones verdes lliures de vegetació seca i la massa arbòria aclarida en les mateixes urbanitzacions; en virtut de l’article 133.1 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, es publica el text de l’Ordenança tipus per a la seva consulta pública i participació dels subjectes i organitzacions potencialment afectats per la futura norma.
  L’alcalde,
  Joan Mora Alsina,

  LLeguir més

 • Dads of Vallgorguina. 29 de novembre de 2019

  Som un grup de bons amics de Vallgorguina que s'embarca dins aquest gran repte sol.lidari, formant un equip molt il.lusionat, amb gent que repeteix experiencia i d’altres amb la seva primera participació, tots disposats a deixar-se les cames i la pell.

  Amb el vostre ajut, petit o gran però sempre inprensicindible, farem arribar tots aquest kilòmetres per aigua a l'Àfrica. Voleu formar-hi part??

  Infinitament agraïts a familia, amics i tots aquells que poseu de la vostre part per poder dur a terme aquest projecte.

  Gràcies a tots, i que comenci l'aventura!!

  Dorsal:G25

  https://trailwalker.oxfamintermon.org/es/equipos/ficha/BCN2020/G25?fbclid=IwAR2ejg2CCmazJWbXoe64D6mLX1wYnTJarX_AtAsjvdqE7JJH4onoJ7Djfrs

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49