Anar a buscar el tió al bosc aporta 460 euros per a La Marató de TV3

Dilluns, 13 de desembre de 2021 a les 00:00

Diumenge vinent 19 de desembre se celebrarà la 30a edició de La Marató de TV3 que enguany estarà dedicat a un grup de problemes de salut molt comuns que afecten una de cada quatre persones en algun moment de la vida, amb un elevat impacte social, sanitari i de la qualitat de vida de les persones afectades i del seu entorn.

Depressió, ansietat, trastorn bipolar, esquizofrènia i altres psicosis, trastorns obsessius compulsius, trastorns del neurodesenvolupament (com el TDAH, el trastorn de l'espectre autista o els de l'aprenentatge), trastorns de la personalitat, de la conducta alimentària o addiccions. Aquests són, només, alguns dels problemes de salut mental que centraran la 30a edició de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio del 19 de desembre.

Vallgorguina hi participa de manera activa i solidària amb un seguit d'activitats. Aquest passat diumenge, 12 de desembre, es va portar a terme l'activitat familiar "Anem a buscar el tió al bosc", Alhora era solidària i va acaptar 460 euros que es destinaran a La Marató de TV3.

Darrera actualització: 13.12.2021 | 11:14