Com arribar

Situem-nos

Vallgorguina, poble de la comarca del Vallès Oriental, està situat en una vall de la depressió litoral catalana, entre la Serra del Montnegre i la del Corredor, a uns 222 m. de mitjana sobre el nivell del mar. El poble s'estén sobre una superfície de 22 Km2 i limita amb els municipis d'Arenys de Munt, Sant Celoni, Sta. Maria de Palautordera, Vilalba Sasserra, Sant Iscle de Vallalta, Llinars del Vallès i Dosrius.

Com arribar

Si veniu en cotxe podeu venir per la C-35 fins a l'entrada de l'autopista de Sant Celoni i agafar la C-61 o bé per l'autopista A7 (sortida sant Celoni/ Montseny) i agafar la mateixa carretera (C-61) fins a Vallgorguina.

Podeu arribar amb tren fins a Sant Celoni ó Arenys de Mar. Des de Sant Celoni teniu operatiu el Bus del Baix Montseny que comunicara diferents Pobles del Baix Montseny, consulteu horaris i dies, fent clic aquí.També podeu fer una petita excursió per arribar-hi des de l´estació.

Si opteu per la caminada, força entretinguda tant per la banda de la costa com per l'interior, considereu aquests recorreguts:
De Sant Celoni a Vallgorguina hi ha 7 quilometres de distància, és un trajecte planer.

D'Arenys de Mar a Vallgorguina hi ha 12 quilometres, amb forces pujades fins a Collsacreu però un cop sigueu a dalt ja podeu respirar fons que tot és baixada.

Darrera actualització: 18.01.2024 | 13:36
Darrera actualització: 18.01.2024 | 13:36