Reobertura Servei de Bibliobús -Vallgorguina

Divendres, 26 de juny de 2020 a les 00:00

"El Bibliobús Montnegre ja ho té tot a punt per tornar a circular, es recomana demanar amb antel·lació el que us agradaria llegir, les pel.lícules que us agradaria veure i la música que voldríeu escoltar.

Podeu consultar el catàleg i les novetats aquí enllaç 
i després per fer la petició només cal omplir el formulari Connecta amb el bibliobús enllaç formulari  i us ho tindran tot a punt.

Per fer ús del servei de bibliobús és imprescindible l’ús de la mascareta i mantenir la distància de seguretat.Es donarà servei a l’exterior del vehicle, perquè en aquesta primera fase d’obertura no es podrà accedir a l’interior del bibliobús, és un espai massa petit. Es donarà servei d’informació i prescripció literària, préstec i retorn de documents.

Aconsellem que es demanin prèviament els documents que interessen per mitjà del formulari Connecta o el correu electrònic, així els tindrem preparats quan vinguis, i si no saben quins documents volen, poden dir-nos quins temes els interessen i en portarem una selecció perquè acabin de triar quan vinguin.

  1. Per accedir al formulari connecta amb el bibliobús: clica o copia l’enllaç: (https://formularis.diba.cat/diba/biblioteques/connecta-amb-bibliobus)
  2. El correu electrònic: b.montnegre@diba.cat
  3. El telèfon: 636 495 664
Darrera actualització: 26.06.2020 | 14:44