Trobada Jove a Vallgorguina!

Dimecres, 29 de maig de 2024 a les 00:00

El passat diumenge 26 de maig, durant el matí, es va celebrar des del Servei de Joventut una trobada jove en forma de patxanga de futbol i vòlei, que va acabar amb una botifarrada popular, al camp de futbol de Vallgorguina.

La trobada va aplegar a una cinquantena de persones, on la meitat aproximadament eren joves d’entre 17 i 22 anys, i l’altra meitat infants i joves d’entre 10 a 14 anys.

Aquesta activitat tenia per objectiu començar a mobilitzar al jovent de Vallgorguina, oferint-los espais de lleure alternatiu, a la vegada que es va donar a conèixer el Servei de Joventut i les pròximes informacions rellevants per les joves del municipi.

Podem dir que va ser tot un èxit, on tots i totes vam gaudir d’una jornada d’esport i lleure,  i esperem poder celebrar moltes més trobades com aquesta!  Tal com es va esmentar a la Jornada, des del Servei de Joventut s’encoratja a totes les persones joves de Vallgorguina a fer un pas endavant i convertir-se en participants actius/ves, organitzadors/es, i fer de Vallgorguina el municipi que volen.

Darrera actualització: 29.05.2024 | 14:52