25N, Dia Internacional contra les violències masclistes

Dilluns, 20 de novembre de 2023 a les 00:00

 Del divendres 24 al diumenge 26 de novembre, us convidem a participar en els actes del 25N, Dia Internacional contra les violències masclistes.

🎥 Divendres 24: No us perdeu el documental impactant "Violències domèstiques al Senegal" a les 18h, seguit d'un col·loqui amb la directora, Lulu Martorell. Us esperem a la Sala d'exposicions.

🕯️ Divendres 24: Després del documental, acompanyeu-nos en una marxa de torxes que organitza l'Assemblea de dones de Vallgorguina, tindrà inici a la Plaça de la Vila.

🌀 Dissabte 25 i diumenge 26: Us desafiem a recórrer el laberint de la consciència. El laberint estarà a la Plaça de la Vila durant tot el cap de setmana.

📜 Dissabte 25: A les 12h, us convidem a la lectura del manifest en contra de les violències masclistes, amb l'Assemblea de dones de Vallgorguina.

Així mateix, us facilitem l'enllaç de l'Especial Biblioteques 25N-2023, Dia Internacional per a l’eliminació de les violències vers les dones on trobareu totes les activitats  i recursos organitzats des de la Xarxa de Biblioteques de Barcelona i el Servei de Polítiques d'Igualtat de la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 24.11.2023 | 09:31

Imatges