Feina

Dimarts, 11 de juny de 2019 a les 00:00

Comptable.

Persona per introduir assentaments de factures rebudes, gestionar moviments bancaris, atenció telefònica. INDISPENSABLE experiència fent tasques d'assentaments. Formació com a FP administratiu o formació específica en l'àmbit de la comptabilitat. Jornada de tardes 16:00 a 20:00.

Secretari/ària per a casal d'estiu.

Tasques d'atenció a les famílies, contacte amb els proveïdors (càtering, transport...) gestió de cobraments, suport administratiu a coordinació. Jornada de 09:00 a 13:30. Inici el 17 de juny fins el 26 de juliol. Lloc de treball Llinars del Vallès.

Operari sector químic.

Executar les tasques encarregades pel responsable de producció, supervisió de les diferents operacions que es desenvolupen als torns, tasques de manteniment i rutines d'inspecció de primer nivell...es requereix formació professional i/o experiència àrea de producció en un entorn industrial superior a 2 anys, PRL nivell bàsic sector químic, carnet de carretoners...

Cambrer/a sala i Xef

Restaurant de nova obertura requereix personal responsable de cuina (XEF) i tasques d'atenció a la barra i sala. Cobrament i tancament caixa. Lloc de treball a Sant Celoni i es valora disponibilitat de vehicle per arribar a lloc de treball.

Cuiner/a i servei a taules

Tasques de cuina especialitzada en formatges els caps de setmana i festius. Jornada de 09:00 a 17:00. Indispensable vehicle per arribar al lloc de treball.

Gestor Patrimonial

Es requereix persona amb coneixements de gestió patrimonial, el·laboració i control pressupostari, realització pla de marketing...Es requereix formació en Dret, ADE, Econòmiques o Empresarials.

Peó de la construcció.

Tasques generals i de tall de ferro. Suport a l'oficial.

Si esteu interessats en alguna d'aquestes ofertes, feu arribar un correu electrònic a:

orientaciolaboral@santceloni.cat

Darrera actualització: 11.06.2019 | 08:59