Via Blava

Dimarts, 7 de juliol de 2020 a les 00:00

La brigada de la Fundació Acció Baix Montseny va fer els treballs de manteniment de la Via Blava, que els temporals d’aigua i vent havien deixat força impracticable.

Un cop acabada la neteja de vegetació i la retirada d’alguns arbres caiguts, només quedarà pendent l’arranjament de la molta de terra del tram del circuit de motos que el temporal Gloria es va emportar, tot i que provisionalment es pot fer el recorregut per la part de l’aparcament del circuit petit de motos.

La Via Blava o ruta de la Tourdera,  coincideix en els trams inicials dins el terme municipal amb la Via Verda (temporalment  fora de servei) i des de l’inici del recorregut a la Plaça Mn. Narcís Saguer (Plaça de la Bàscula)  fins al pont de la C-61 que passa per sobre l’autopista i te un recorregut aproximat de 7 km. i una dificultat moderada.

Mentre no es pugui posar de nou en servei la Via Verda, aquest recorregut és una magnifica opció pels ciclistes i caminats de muntanya que vulguin anar fins els pobles veïns del Baix Montseny. 

Darrera actualització: 07.07.2020 | 14:07