Setmana Europea de Prevenció de Residus

Dilluns, 14 de novembre de 2022 a les 00:00

El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental participa un any més en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus que se celebra del 19 al 27 de novembre i que té com a objectiu organitzar durant una mateixa setmana i arreu d'Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus.  

La xarxa de deixalleries, integrada per 25 instal·lacions més una de mòbil, serà l’escenari al llarg de la setmana de dues activitats molt arrelades i reconegudes pels usuaris i les usuàries d’aquestes instal·lacions:

- DeixaLlibres, que té com a objectiu continuar promovent la reutilització de llibres usats provinents d’aquestes instal·lacions. Ja s’han reutilitzat més de 36.000 exemplars.

- Jo RNova i tu? promou la reutilització d’objectes en bon estat per a la seva posterior comercialització mitjançant les entitats d’inserció sociolaboral adherides al RNova, actuació que ha permès la reutilització de més de 14.000 objectes.

En col·laboració amb els ajuntaments també s’han programat, a diferents municipis de la comarca, tallers d’educació ambiental i visites a les deixalleries i a la planta de digestió anaeròbica i de compostatge.

L’agenda d’activitats de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus 2022 està disponible al web de l’ARC (https://n9.cl/gj0vu).

Darrera actualització: 14.11.2022 | 11:06