Anem a buscar el tió

Divendres, 9 de desembre de 2022 a les 00:00

Ja queda poc per aquest dia tan màgic!

Us volem informar d'algunes recomanacions d'ùltima hora.

On heu de venir amb els nens per fer les les manualitats és al Poliesportiu de Vallgorguina; és una pista a l'aire lliure, heu de venir ben abrigadets.

El lloc on heu de deixar els tions aproximadament és per aquesta zona., primer us dirigiu cap a LA FÀBRICA, i un cop allà fiqueu el vídeo que us vaig enviar i que us indica on deixar el Tió.

És molt important que no vingueu amb els nens fins la zona d'entrega de tions, primer deixeu els nens al poli i després deixeu els tions, però porteu-los ben amagats

Us volem informar d'algunes recomanacions d'última hora:

1. És important que els vostres fills rebin la carta del Sr. Castanya abans del dia 11, així ja sabran perquè vénen als boscos de Vallgorguina.

2. Quan poseu el nom del nen al Tió, sobretot no el poseu amb celo, ja que pot caure i el tió es quedaria sense nom. Recomanem que poseu un cartell amb un cordill.

3. Si els voleu junts, els heu de ficar units per una bufanda o algun mocador i informar als voluntaris que estaran al punt d'entrega de tions.

4. I per últim i la més important, porteu el tió ben amagat encara que el vostre fill estigui al poliesportiu fent els tallers, pot haver-hi més nens pel carrer... és molt important, entre tots fem que no es perdi la màgia d'aquest dia!!!!

Doncs res més, ens veiem el Diumenge a les 11:30 al poliesportiu, recordeu que l'entrega de tions és de 11:30 a 12:00, sigueu molt puntuals i sobretot recordeu dir als vostres fills que per trobar el seu tió hauran de dir aquestes paraules:

Tió, Tió,

no tinguis por,

et vinc a buscar,

per donar-te menjar!!!

És molt important no aparcar al Pla de Forn ( lloc on heu de deixar els tions) ja que allà hi haurà la entrega de Tions i els nens no poden anar-hi

Si hi ha algú que no pot venir finalment agrairíem que ens n'informéssiu.

Darrera actualització: 09.12.2022 | 12:30