Agents cívics a Vallgorguina

Divendres, 1 de febrer de 2019 a les 12:20

L’Ajuntament ha pres la iniciativa de comptar amb dos Agents Cívics per realitzar diverses tasques en el municipi. La contractació s’ha fet amb un Pla d’Ocupació mitjançant el Consell Comarcal del Vallès Oriental.

Aquests agents els podreu trobar voltant per diferents carrers o places del nucli i de les urbanitzacions des d'avui 1 de febrer fins al mes de juliol.

D’una banda, s’encarregaran d’informar dels drets i deures dels ciutadans, dels diferents serveis del municipi i el seu funcionament, ja que sovint ens trobem que aquests serveis, per desconeixença o per manca de civisme, no s’utilitzen adequadament i provoquen molèsties als veïns o despeses econòmiques que ens afecten a tots. També avisaran i informaran als ciutadans amb conductes incíviques i, si es dóna el cas, ho notificaran a l’Ajuntament perquè adopti les mesures pertinents.

Farà seguiment del cens de l’ANICOM d’animals de companyia.

D’altra banda, els agents cívics podran recollir queixes i suggeriments apropant l’Ajuntament al ciutadà. Aquestes seran revisades i estudiades per tal de donar la millor resposta possible i d’aquesta manera resoldre situacions que, de vegades, el propi Ajuntament desconeix.

També s’encarregaran de detectar incidents, anomalies... dels serveis municipals, mobiliari urbà etc.  i donar-ne trasllat a l’Ajuntament per tal de resoldre-les en el moment o planificar el calendari de resolució segons prioritat.

Per això us demanem que col•laboreu i faciliteu la feina de els agents cívic atès que l’objectiu d’aquest és posar l’Ajuntament al servei del poble per aconseguir millores i fer que el municipi de Vallgorguina sigui un lloc amb més qualitat per viure.

Darrera actualització: 01.02.2019 | 12:50