Aprovació provisional de l'equiparació del preu de l'aigua a tot Vallgorguina

Dissabte, 9 de juliol de 2022 a les 00:00

El ple de l’Ajuntament celebrat el passat 6 de juliol ha aprovat de manera provisional l’equiparació del preu de l’aigua a tot el municipi. L’acord no serà definitiu fins passat el període d’al·legacions.

Des de l’Ajuntament feia més de quinze anys que s’estava treballant per arribar a aquest punt ja que hi havia molta diversitat de preu a cadascuna de les urbanitzacions i els nucli. Fa dotze anys es va aconseguir una primera equiparació de preu de les urbanitzacions Canadà Parc, La Baronia del Montseny, Can Puigdemir i el nucli. Quedant pendent resoldre la qüestió a la urbanització de Collsacreu.

Durant tot aquest temps des de l’Ajuntament s’ha seguit treballant a diferents bandes, ja que Collsacreu té una part que correspon al terme municipal d’Arenys de Munt i, per tant, la negociació s’havia de fer entre els dos ajuntaments i la companyia concessionària Agbar (abans Sorea).

Aquesta feina ha arribat a bon port i ja es pot dir que després de molts anys tots els habitatges de Vallgorguina tindran la mateixa consideració tarifària en el preu de l’aigua.

Darrera actualització: 08.07.2022 | 13:16