Casal Estiu Vallgorguina 2022

Dilluns, 1 d'agost de 2022 a les 00:00

Un any més l’Ajuntament de Vallgorguina, a través de Quiràlia, empresa amb experiència en  món del lleure, educació i cultura, ha ofert el Casal d’Estiu amb l’objectiu de prestar un servei de qualitat a un preu assequible per a les famílies del poble.

Sortides d’entorn, jocs d’aigua i manualitats han estat algunes de les activitats rutinàries que han pogut realitzar els nens i nenes que hi han assistit. Aquest any, als habituals “Jocs Gegants” i “Festa de l’Escuma” s’hi ha sumat, a més, el fet de realitzar dues sortides fora del municipi: Illa fantasia (parc aquàtic) i Aventura Experience (parc d’aventura amb tirolines i circuits diversos).

Enguany el nombre d’infants ha estat al voltant de 40 per cadascuna de les 5 setmanes, mentre que en els 2 anys anteriors havien estat propers als 60. Cal remarcar, però, que aquest estiu s’han recuperat Casals que s’havien deixat de fer durant la pandèmia i això suposa una major diversificació i repartiment. Tot i així toca reflexionar i mirar si hi ha aspectes que cal millorar. Les enquestes a les famílies i el feedback que es rep són un bon termòmetres per afrontar el Casal de l’any vinent.

Per últim, un sincer i enorme agraïment a l’equip de Quiràlia, i en especial a les monitores i els monitors,  que han cuidat dels nostres fills i filles i els han acompanyat en gaudir d’aquest inici de vacances d’estiu.

Darrera actualització: 01.08.2022 | 09:02

Imatges