Comunicació d'actuacions de recollida d'animals

Dimecres, 29 de desembre de 2021 a les 00:00

Durant aquest any 2021 s’han recollit 35 gossos per part de l’empresa adjudicatària del servei, Can Clarens. De tots ells 28 han estat retornats a propietari i 7 han estat donats en adopció.

També hi ha aspectes preocupants que es detecten en les recollides efectuades: 12 no portaven el microxip i, també, 12 eren de raça potencialment perillosa (GPP).

Des de l’Ajuntament seguirem treballant per tal que la ciutadania prengui consciència de la necessitat de xipar els animals i que els propietaris de GPP tenen unes consideracions especials que cal complir (tinença de llicència i portar morrió, entre d’altres).

Pel que fa a les colònies de gats i gates ferals de Vallgorguina cal destacar que durant aquest any 2021, i continuant en la línia de control en tots els barris i zones del municipi, s’han realitzat 67 esterilitzacions repartides de la següent forma: 20 a la Baronia del Montseny, 10 a la zona de la Solana (nucli), 16 a Can Puigdemir, 8 a Canadà Parc i 11 més al nucli (zones de Crta. Vella, C/ Mataró i Plaça Sant Andreu i C/ del Sol) i 2 a disseminat (zona del Xeremell).

Com sempre, en aquest tema, agrair a tota la xarxa de voluntàries i voluntaris que alimenten i controlen, sota la supervisió de Can Clarens i l’Ajuntament de Vallgorguina, les colònies de gats i gates ferals de Vallgorguina.

Darrera actualització: 29.12.2021 | 09:26