Consulta de les aportacions a la deixalleria (Consorci)

Dilluns, 15 de novembre de 2021 a les 00:00

Us informem que a partir d'aquest dilluns dia 15 de novembre ja estarà disponible al web del Consorci l’accés a un portal informatiu sobre la xarxa de deixalleries del Consorci que permet als usuaris i les usuàries d’aquesta instal·lació consultar informació sobre la consulta de les aportacions a la deixalleria.

Sense registre:

-      Ubicació de les 25 deixalleries i deixalleria mòbil (a cada municipi on tingui parada). També s’indica com arribar-hi.

-      Horaris durant tot l’any

-      Residus admesos i no admesos

-      Festius de 2021 en què tanquen les deixalleries

-      Quantitats màximes diàries admeses a partir d’1 de gener de 2022

-      Normes d’ús de les deixalleries

-      Els usuaris del servei i les condicions que els apliquen

-      Preguntes freqüents on s’explica pas a pas com registrar-se i poder consultar les dades

-      En cas de fer campanyes específiques (compost, setmana de prevenció de residus, etc.) també es poden informar a través d’aquest portal.

 

•         Previ registre de l’usuari:

-      Consulta de les visites i aportacions de residus fetes a partir d’1 de gener de l’any 2021 a qualsevol de les 25 deixalleries del Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental i també a la deixalleria mòbil.

-      Descàrrega dels comprovants de les aportacions en PDF.

-      Modificació de les dades del compte d’usuari (modificar el correu electrònic, canviar la contrasenya d’accés, etc.).

     

•         IMPORTANT:

-          Poden consultar les visites que han fet tant amb la targeta (si en disposen) com amb el DNI (en aquell cas d’usuaris de municipis consorciats que no tinguin targeta de bonificació).

-          Poden consultar totes les visites i aportacions fetes per diferents usuaris (DNI) amb una mateixa targeta (per exemple si els membres d’una mateixa família utilitzen la mateixa targeta)

-          Per poder-se registrar, prèviament s’ha d’haver facilitat el correu electrònic a qualsevol de les 25 deixalleries o a la deixalleria mòbil.

-          El portal no calcula la bonificació que aplicarà l’ajuntament consorciat al cap de l’any, només indica el recompte de visites i de residus aportats. Aquesta informació s’ha de demanar directament a l’ajuntament.

Darrera actualització: 15.11.2021 | 10:19