Curs d'administració electrònica per a empreses

Dilluns, 20 de juliol de 2020 a les 00:00

Us convidem a participar en el curs ADMINISTRACIÓ ELECTRÒNICA PER A EMPRESES, programat des de la Comunitat de Municipis del Baix Montseny dins el cicle empresarial Reactivem el Baix Montseny, per facilitar l’operativa dels tràmits en línia.

Els objectius específics són:

  • Explicar el funcionament de la Finestreta Única Empresarial, Compartir conceptes sobre la seva utilització per fer tràmits en línia, de manera pràctica.
  • Aconseguir que els participants veieu els avantatges d’emprar certificat / identificació digital, signatura i facturació electrònica, que entengueu què son i com funcionen, i que pugueu decidir com implantar-los a les vostres Organitzacions.

 

Veureu que es tracta d’un cicle de 3 webinars, programats els propers dimecres 8, 15 i 22 de juliol, als que us hi podeu inscriure de forma conjunta (recomanable), però també de forma independent o separada si ho desitgeu.

Realitzarem els webinars a través de la plataforma Jitsi Meet i un cop acabat cada webinar, us proporcionarem el material utilitzat, així com també recursos complementaris. A les persones que participeu en tot el curs al llarg dels 3 webinars, us proporcionarem una acreditació d’assistència i participació.

Per a més informació, podeu consultar el programa de cada sessió i el formulari d’inscripcions, en el següent enllaç

Darrera actualització: 20.07.2020 | 17:48